Jak naprawić ten głupi błąd

Siema mam pytanie jak naprawić ten głupi błąd kiedy gra się pachuje to wyskakuje mi info Destination file was corupted jak wy naprawiliście tą gre że wam działa

Ten błąd oznacza, że plik jest uszkodzony. Spróbuj przeinstalować albo ściągaj od nowa. Ewentualnie odpal reinstalkę, patchowanie jako administrator(niby głupie ale czasami działa na wszystko).

a z jakiej strony sciągacie gre tera bo moze robie zle bo ja sciagam z http://en.tera.gameforge.com/landingpage/freetoplay?kid=a-60907-02211-1301-b350713a

I to jest GameFail właśnie... Raz jak wypuścili patcha, to musiałam robić reinstall całej gry, bo nie mogłam się nawet zalogować. Pobierasz z dobrej strony, może po prostu wkradł się jakiś błąd podczas pobierania? Zresztą nie wiem, nie znam się. Od siebie proponowałabym to samo co przedmówca, czyli najpierw próbę naprawy klienta (masz w opcjach klienta chyba "repair installation", ostatnia opcja) a potem reinstalkę, choć wiem jak to boli przy ściąganiu wersji EU.

Ewentualnie, jeśli grasz sam, albo dopiero zaczynasz przygodę z tym tytułem możesz się jeszcze zastanowić nad Terą NA. Tu na forum pisali, że sporo Polaków gra na serwerze pvp Lake of Tears. Zalety amerykańskiej wersji?

- wydawca inny niż GF

- inny klient, gdzie możesz ściągnąć początkowe mapy i normalnie zacząć grać po kilkudziesięciu minutach, a nie godzinach, a reszta będzie się ściągać w trakcie sesji

- inne plusy typu eventowe dodatki (w wersji EU możesz co najwyżej dostać fajerwerki, żeby sobie odpalić, podczas gdy na NA dostawałeś wcale niezłego mounta na tydzień, który normalnie nie jest (chyba) za darmo. Poza tym w NA dostajesz pierwszego konika już w noobowni, na pierwszym lvlu, a w EU musisz do 11 lvla przynajmniej latać z buta).

Siema mam pytanie jak naprawić ten głupi błąd kiedy gra się pachuje to wyskakuje mi info Destination file was corupted jak wy naprawiliście tą gre że wam działa