Jak nazywają się takie Linki

Hej, chciałem poznać nazwę linku takiego typu jaki ostatnio dostałem, mianowicie kolega wysłał mi link do stronki która załączyła mi skaczące okienko po całym monitorze z dwoma myjącymi się nawzajem panami (niestety nie pamiętam linku by podesłać innym) aczkolwiek macie podobne stronki by zrobić innym psikusa? :D

www."tu wstaw imie"_"Nazwisko tej osoby".homo.com koleś się zdziwi ;]

Nie zapomnij pomiedzy wstawic _ twardej spacji czy jak to tam

Aż mi się przypomniały dawne lekcje informatyki. xD

Jak znajdę to podeślę (bezpiecznego) linka z fejkową blokadą komputera przez policję, lub link w którym dwóch facetów... niekoniecznie się myje (rip głośniki).

www."tu wstaw imie"_"Nazwisko tej osoby".homo.com koleś się zdziwi ;]

Nie zapomnij pomiedzy wstawic _ twardej spacji czy jak to tam 

Próbowałem bo pamiętam ten link, aczkolwiek nie działa :P

kiedys był jeszcze taki smieszny mini virusik który sprawiał że wszystko na ekranie powoli sie rospuszczało i zaczynało opadać na dół xD mina kompletnie zielonych ludzi jak widzieli to na swoich pc była bezcenna :D
A i jeszcze w notatniku pisało sie kiedys taki smieszny skrypt który wyłaczał kompa w podanym w skrypcie czasie mój młodszy brat miał kiedys przez to bardzo pr******* hehehe xD

A co do linków to moze w google poszukaj na 100% ktos juz cos takiego kiedys szukał i powinienes w moment znalesc :P

Hej, chciałem poznać nazwę linku takiego typu jaki ostatnio dostałem, mianowicie kolega wysłał mi link do stronki która załączyła mi skaczące okienko po całym monitorze z dwoma myjącymi się nawzajem panami (niestety nie pamiętam linku by podesłać innym) aczkolwiek macie podobne stronki by zrobić innym psikusa? :D