Jak temacie jak odblokować inne klasy co muszę zrobić?
Jak odblokować inne klasy w skyforge
Wcale nie uważałem tego jako coś "śmiesznego". Tylko, kurde, koleś jest tak leniwy, że nie mógł wpisać tego w google i my mamy mu pomagać? Ba, stracił więcej czasu pisząc to tu na forum. Dla mnie takie coś jest nie na miejscu i powinny za to lecieć warny, jako "spam". A pomóc mu, pomogłem, bo pierwszy wynik to własnie odpowiedź na pytanie.
Nie każdy zna angielski więc wpisz to samo po polsku i napisz na której stronie znalazłeś odpowiedź.
wyobraź sobie że googlowałem po to zadaje pytanie bo nie rozumie mechaniki za tym stojącej i to co tam pisze więc się pytam do osób bardziej obeznanych nie każdy miał szanse grać w cbt.
Masz drzewko umiejętności, w trakcie jak będziesz go rozwijał, na drodze napotkasz na możliwośc odblokowania klasy. Nie rozumiem, co w tym trudnego, a wszystko zostało wyjaśnione w podanych przez nas linkach
ale ja mam jakies jedno drzewko nie mam tego dużego tylko skille swojej postaci nie widzę dzewek tych postaci do unlocku
ale ja mam jakies jedno drzewko nie mam tego dużego tylko skille swojej postaci nie widzę dzewek tych postaci do unlocku
Rób questy i rozwijaj postać, jak rozwiniesz wystarczająco to pokaże Ci sie nowe drzewko, ze wszystkimi klasami itp.
Jak temacie jak odblokować inne klasy co muszę zrobić?