W rust nie ma mapy, a czy kompas jest to nie wiem Więc jak się odnaleźć się z kolegami?(no chyba że jest kompas to zwracam honor
) I to prawdopodobnie zły dział, więc jak coś to proszę o przeniesienie :>
Jak odnaleźć znajomych w rust?:D
Sa różne opcje :
Popros Admina
Padnijcie i dawajcie resp moze zrespic was obok siebie
Idzcie droga , ulica w 1 kierunku moze traficie na siebie
Wejdzcie na najwieksza gore...
Szukaj charakterystycznych budynków, wszystkie betonowe takie są, lub hangarów, cystern, elektrowni, etc. Jeżeli coś takiego znajdziecie, to później sprawdźcie na mapie podanej wyżej, która to część mapy - możesz też użyć tej - https://rustmap.net/ i pokierować się względem innych budynków, widoku morza, itp. Możliwości jest naprawdę sporo, ale dobra nawigacja wymaga dużo praktyki, serio
A takie pytanie, można się do was dołączyć ponieważ sam gram, a szukam stale ludzi i nie mogę znaleźć jakiś ts?
A takie pytanie, można się do was dołączyć ponieważ sam gram, a szukam stale ludzi i nie mogę znaleźć jakiś ts?
Póki co nie mam ekipy, sam zbieram i mam już jednego członka no ale niestety gram na pirackiej wersji więc musiałbyś grać na wyznaczonym przezemnie serwerze ;/ No i należę do młodszych użytkowników ;D
sprawdź dział gildiowy na tym forum albo u mnie, banner poniżej, i się zgłoś w temacie albo bezpośrednio na steamie
W rust nie ma mapy, a czy kompas jest to nie wiem Więc jak się odnaleźć się z kolegami?(no chyba że jest kompas to zwracam honor
) I to prawdopodobnie zły dział, więc jak coś to proszę o przeniesienie :>