Jak odsprzedać postać?

Prosze nie pisać, że się nie da czy coś, bo wiem że się da. Niestety tylko 1 raz. chodzi mi o instrukcje co gdzie i jak. Ile postaci moge odsprzedać i jak już napisałem - jak to zrobić.

Nie wiem czy taki temat już był, więc prosze - nie bijcie.

możesz odsprzedać 3 postacie albo 3 skórki a robisz to pisząc na email riotu np Witam chce oddać postać i w nawiasach jej cene i potem podajesz swój email nick do logowania i nick w grze

Robiłem już coś takiego zakupy nie mogą być starsze jak 1 miesiąc

W moim przypadku e-mail wyglądał tak:

Username: wifusiek

Summoner Name: OwcaPl

Email Address: owca179@gmail.com

Server (US/EU): US

Hello Riot!

I'd like to return IP for three my champions :

Nidalee(3150 IP) I buy this champ when i learn how to play league of

legends.

Katarina(3150 IP) I play with my friend and he play this champion every

time, so i dont need she.

Pantheon(3150 IP) I buy this champ when i learn how to play league of

legends.

And return RP for skin to twisted fate :

Jack of hearts (260 RP) He got nerfed and i don't like play this champion.

I buy this skin when you give all player 350 rp.

Thanks in advance

OwcaPl

Po wysłaniu do supportu zgłoszenia zostanie ci wysłany link do "ticketa" a później zostanie do Ciebie przydzielony osoba z supportu.

Masz tutaj e-mail riotu:support@riotgames.zendesk.com

A co do tego że postacie kuponie w ciągu miesiąca można sprzedać to riot tego nie sprawdza :>

I co mam robić z tą osobą z supportu? Bo musze przyznać, że mój angielski pomimo, że w grach sie dogaduje nie jest boski.

I co mam robić z tą osobą z supportu? Bo musze przyznać, że mój angielski pomimo, że w grach sie dogaduje nie jest boski.

Napisać do supportu to co owca , tylko że inny login twój serv (eu , us) , email i postacie inne ...

https://support.leagueoflegends.com/home rejestrujesz się tutaj i wysyłasz ticketa do riota . Wybierasz w opcjach Store Refund. I piszesz co chcesz później oni Ci wyślą ticketa i tam bedzie wszystko opisane.

Dostałem odp. i zalogowalem sie do help desku. Co teraz?

Jak kilkam na link z przysłanego mi e-maila to pokazuje mi sie tresc wiadomości jaką do nich wysłałem. Pisze, że czeka na przydzielenie do specjalisty wsparcia. Dlugo się czeka?

@down napisalem po ang.

Robiłem to juz ...mozna napisac po polsku bo jest tez polski support

Czeka się około 24 godzin na samo przydzielenie lecz jest gorzej z rozpatrzeniem tematu ja osobiście czekałem około tygodnia lecz np gdy kolega odsprzedawał postacie otrzymał ip po dwóch dniach. Pisanie po Polsku jest złym pomysłem ponieważ polski support w League of Legends delikatnie mówiąc ssie...

Dostałem odp. i zalogowalem sie do help desku. Co teraz?Jak kilkam na link z przysłanego mi e-maila to pokazuje mi sie tresc wiadomości jaką do nich wysłałem. Pisze, że czeka na przydzielenie do specjalisty wsparcia. Dlugo się czeka?@down napisalem po ang.

ymmmm to tak.Jak napisałeś do nich pierwszą wiadomość i ci odpisali , to skopiuj tylko postacie jakie chcesz sprzedać i otrzymasz kolejną odpowiedź.

Właśnie terroryści z Riotu zajęli mi konto na 5 minut w celu oddania mamony :) czekałem ok 2,5h. Dziękuje wysztkim za pomoc(Szczególnie Owcy, od którego ukradlem wzór e-maila). RP również zwrócili bez problemu

Można zamknąć!

Dowód: http://zapodaj.net/626c1bdc652a.bmp.html

Prosze nie pisać, że się nie da czy coś, bo wiem że się da. Niestety tylko 1 raz. chodzi mi o instrukcje co gdzie i jak. Ile postaci moge odsprzedać i jak już napisałem - jak to zrobić.

Nie wiem czy taki temat już był, więc prosze - nie bijcie.