Jak odzyskac pieniądze ?

Cześć, strasznie mi zirytował support tej gry i mam ich po prostu dość, jest jakaś możliwość odzyskania wszystkich pieniedzy ktore im zaplacilem za perly i gre?
Pytam bo slyszalem ze komus sie udalo?

Dobrowolnie zostawiasz swoje pieniądze w zamian za rzeczy in-game, nikt Cię o to nie prosi, więc nie wiem czego oczekujesz.

a ja słyszałem że ludzie wiedzą że jak płacą za coś w grze, to coś za te pieniądze dostaja, jest to normalna wymiana która przebiegła zazwyczaj pomyślnie i każda ze stron dostała to czego chciała, więc normalne jest że nie można się ubiegać od takiego zabiegu chyba że na jakiś specjalnych warunkach które są gdzieś jasno opisane, jak widać się pomyliłem :frowning:

Dodatkowo zirytował cie support dla tego kończysz z gra? Co nie odpowiedział ci w ciągu 5min na wiadomość? Powyzywali cie? Pytam bo jestem ciekawski.

Zbanowali mnie za gift od kumpla że niby to nie legalne to po chuj dodaja taka opcje.

1lajk

Po twojej wypowiedzi wnioskuje, że coś się za tym kryło, bo nikt nie banuje “za żywota”.
Wydałeś kasę i tyle. To tak, jakbyś poszedł do baru, kupił parę drinków, wyrzucono cię z lokalu (za coś tam) i domagasz się zwrotu kasy za drinki, bo “dałem im powód, aby wyrzucili mnie z baru, są oni źli, chce swoja kasę złodzieje”.

Jedyny czas gdzie twórcy mogą ci zwrócić pieniądze za walutę z itemshopa to jeśli niedawno je kupiłeś i ich nie wydałeś.

widocznie padłeś ofiarą systemu przeciw pregiftom, w sensie kupujesz komuś item za perły byś wystawił coś fajnego co chcesz kupić na Marketplace. np boss gear. napisz do nich z wyjaśnieniem i powinni dać unbana

Zapewne twórca tematu ogłaszał jakiś item że sprzeda za gifta i ktoś mu dał tego gifta ale nie kupił tego itemu i dostał reporta o scam i dostał bana za zwykłe gifty nikt nie banuje

PS
Pisali o tym na forum że za takie praktyki są bany jak się nie czyta to potem są takie sytuacje