Jak ogarnąć build?

Musi być serio pure AD team żeby kupić tabi.

Napisałem że jak jest pure ad wezmę tabi.

Ja mogę jedynie powiedzieć że nie ma po co sprawdzać solomid/mobafire. Ja większość bulidów do moich postaci sam stworzyłem i jak narazie nieźle mi idzie.

Wszystko zależy od pozycji i preferencji, a także od przeciwnego teamu.

@UP

Przepadnij człowieku bez jakiejkolwiek logiki. Sam zaprzeczasz swoim słowom. Btw, nie 2200 ELO, lecz narazie skromne 1863.

a ja odradzam wszystkich stron typu solomid mobafire etc. owszem są tam dobre buildy ale skąd masz wiedzieć przeciwko komu będziesz walczyć na lini? czy kupic def czy atak czy buty phy/mag def... najlepiej samemu ogarnąć jeżeli chwile pograsz zaczniesz rozumieć co i kiedy Ci jest potrzebne ;)

a ja odradzam wszystkich stron typu solomid mobafire etc. owszem są tam dobre buildy ale skąd masz wiedzieć przeciwko komu będziesz walczyć na lini? czy kupic def czy atak czy buty phy/mag def... najlepiej samemu ogarnąć jeżeli chwile pograsz zaczniesz rozumieć co i kiedy Ci jest potrzebne

wiesz ja w zupełności się z tobą zgadzam, bo każdy powinien wypracować sobie build według własnego "widzi mi się", ale jeżeli ktoś jest na tyle niedoświadczony, że rzeczywiście nie wie co składać i kiedy, to wtedy takie strony go naprowadzą. Na pewno szybciej przyswoi sobie wszystko przy pomocy tych stron, aniżeli sam miałby to robić od podstaw. ;)

Wiecie, sprawa wygląda tak, że Bulidy są tworzone podczas rozgrywek. Przykładowo, grając przeciwko Karthusowi, opłacalny będzie Item : Banshee, bądź Zhonya . Bulidy to kwestia sytuacyjna, pamiętaj. Nie można z góry założyć, że postać będzie składać tylko jedne i te same przedmioty, bo wpadniemy na Counter Picka i podziękujemy ładnie za Lane :}

Witam wszystkich możecie mi pomóc jestem początkującym graczem lol'a i od pewnego czasu zastanawiam się jak ogarnąc build itemków w ogóle mi to nie wychodzi, nie wiem co budować i jaki przedmiot najlepszy.Wiem tylko, że jak mam postać pod Ad to kupuje ad tylko nie wiem co i dokładnie jak działa pomożecie ?.