Jak pobrać

Witam !

Mam pewien problem, jak mogę pobrać aiona, abym mógł go w wrzucić koledze na pen drive, ponieważ z tego co wiem to od razu po ściągnięciu się instaluje, no chyba że się mylę.

Wiem, wiem zajmuje on 20gb, ale własnie tutaj jest problem, ponieważ kolega ma neta 2mb

Nie wiem jak to jest z Aionem konkretnie lecz albo jest instalka - wrzucasz ją wtedy lub jest spakowany. A jak się jakoś sam instaluje to poprostu spakuj cały folder z grą winrarem i po prostu wrzuć

Kiedyś zrobiłem tak jak ty mówisz, czyli spakowałem i znajomy wypakował i się okazało że brakuje plików, które zostały wrzucone do rejestru podczas instalacji.

Da sie przeniesc clienta miedzy komputerami bez problemu. Zrobilem to 3 dni temu i dziala, bo przenioslem od brata na moj komputer klienta aiona z gameforge i ustawilem w opcjach launchera ze ma mi wczytywac polska i angielska wersje.

Instalujesz Launchera Aiona, puszczasz patchowanie i wklejasz zawartosc skopiowanego folderu do tego co gra zaczela sie pobierac. Przy czym wczesniej wylanczasz launchera, a po przekopiowaniu na nowo go wlanczasz i uruchamiasz sprawdzanie plikow.

Troszke ciezkie do wytlumaczenia ale da sie to zrobic.

Aion zajmuje wiecej niz 20gb

Skopiuj mu zainstalowanego Aion'a, niech sobie ściągnie dodatkowo launchera http://sendfile.pl/58952/InstallAion-20120120.exe, poda jako ścieżkę instalacji katalog z Aionem i będzie śmigać.

Ewentualnie zawsze można zrobić bezpośredniego launchera w pliku .bat, omijając irytującego launchera od Gameforge.

Witam !

Mam pewien problem, jak mogę pobrać aiona, abym mógł go w wrzucić koledze na pen drive, ponieważ z tego co wiem to od razu po ściągnięciu się instaluje, no chyba że się mylę.

Wiem, wiem zajmuje on 20gb, ale własnie tutaj jest problem, ponieważ kolega ma neta 2mb