Jak prosperuje Eso?

No elo, nie grałem w sumie już trochę.
Może ktoś powiedzieć jak w tej chwilii prosperuje Eso, głównie ciekawi mnie czy dalej 14 veta expi sie rok czasu na questach, albo grinduje przez 2 miesiące ?

Do tego jak sie ma sprawa z dodatkami?
Miałem tylko imperial edition i podstawkę a z tego co widzę to za crowny są jakieś dodatki, da się grać bez nich ?
Jak tam item shop, w miarę znośny ?

Grindowało się zawsze szybko e ESo , tylko trzeba było wiedzieć gdzie.... tydzien na wbicie vr14 to max.

Dużo dodatków weszło do gry które podkręciły ciekawość gracza. Dużo udogodnien, które bym nazwał casualowymi.

Dodatki dużo dają i bez nich end gam jest 0. Wieć need to have

Shop był od początku znośny, same kostiumy a resztę tworzysz w grze lub zdobywasz.

Może ktoś powiedzieć jak w tej chwilii prosperuje Eso, głównie ciekawi mnie czy dalej 16 veta expi sie rok czasu na questach, albo grinduje przez 2 miesiące ? - jak się gra dla funu to zajmuje to dłuuugo i bardzo dużo funu jest

Do tego jak sie ma sprawa z dodatkami? - ja spokojnie gram bez, zero roznicy
Miałem tylko imperial edition i podstawkę a z tego co widzę to za crowny są jakieś dodatki, da się grać bez nich ? - odpowiedz wyżej
Jak tam item shop, w miarę znośny ? - 0 % P2W tylko kostiumy, mounty i pety

Grindowało się zawsze szybko e ESo , tylko trzeba było wiedzieć gdzie.... tydzien na wbicie vr14 to max.Dużo dodatków weszło do gry które podkręciły ciekawość gracza. Dużo udogodnien, które bym nazwał casualowymi.Dodatki dużo dają i bez nich end gam jest 0. Wieć need to haveShop był od początku znośny, same kostiumy a resztę tworzysz w grze lub zdobywasz.

Dalej twoja gildia gra w tej samej frakcji, czy się przeniosłeś (nie mogę Cię złapać online).

gramy Ebonheart pact, lap mnie http://elder-scrolls-online.pl/forum/ bądź ts3:ts3.xenotavern.com

Trochę temat podbiję, ale dlatego, że nie chce zakładać kolejnego tematu a mam pytanko.

Jak z optymalizacją?

Grałem chwilkę na cbt ale wtedy leżała, poprawili coś?

Zastanawiam się, czy nie kupić, ale nie wiem, czy będzie mi płynnie chodziło.

Mam, i3, 4g ramu i gforce gt520m

Nie chodzi mi o ultra, ale tak żeby nie kuło w oczy na takim low-midium?

Pozdrawiam!

Moim zdaniem nie poprawili ani troche optymalizacji. Tak jak bylo tak jest : tam gdzie gw2 chodzi na ultra przy tlumach graczy, tak tu na medium sa ściny, a grafika wcale nie jest lepsza... wrecz bym powiedzial ze gorsza niz ta w gw :/. Ale probowac niby co nie co mozna - optymalizacja to śliska kwestia : jednemu pojdzie na 15 fpsach, a drugiemu na podobnym sprzecie na stalych 30 :P

Mi tam na laptopie Y510P chodzi na wysokich ustawieniach. W mieście mam ~50 klatek na sekundę. Optymalizacja nie leży jest naprawdę dobrze.

Do tego zgodzę się z kolegą wyżej. Zależy wszystko do sprzętu.

Gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana, mi wszystko na ultra śmiga i mam 90-100fps. Ludzie, zmieńcie kompy, gracie na średniakach, podajecie średniowieczne karty graficzne i oczekujecie cudów na kiju, pewnie w 2030 roku będziecie nadal płakać że słabe optymalizacje grając na kompach z 2010 roku

Osoba, która pisze takie rzeczy musi nie mieć pojęcia o życiu na własną rękę, pracy, wydatkach i utrzymaniu się.

Rodzice kupili Ci kompa to się ciesz, a takie trollowe teksty zostaw dla siebie.

Osoba, która pisze takie rzeczy musi nie mieć pojęcia o życiu na własną rękę, pracy, wydatkach i utrzymaniu się.

Rodzice kupili Ci kompa to się ciesz, a takie trollowe teksty zostaw dla siebie.

Stary ale co ma jedno do drugiego ? sam teraz przyznałeś że mam rację a wasze płacze nt. optymalizacji są bezpodstawne. Akurat TESO jest bardzo dobrze zoptymalizowane a Ci co płaczą to żyją nadzieją że ich kompy będą ciągnąć gry do 2030 roku a tak to nie działa

Jedno do drugiego ma to, że mając własne życie, pracując i zarabiając na przeżycie nie zawsze można uzbierać kilka tyś. na nowego laptopa bo są inne priorytety.

Trochę temat podbiję, ale dlatego, że nie chce zakładać kolejnego tematu a mam pytanko.

Jak z optymalizacją?

Grałem chwilkę na cbt ale wtedy leżała, poprawili coś?

Zastanawiam się, czy nie kupić, ale nie wiem, czy będzie mi płynnie chodziło.

Mam, i3, 4g ramu i gforce gt520m

Nie chodzi mi o ultra, ale tak żeby nie kuło w oczy na takim low-midium?

Pozdrawiam!

Mozna powiedzieć, że mam taki sam lapek i ujme tak :
Czasem moby bedą Cie bić i możesz ich nie widzieć, a przez to też nie mógł atakować... (rzadko się zdarza, ale idzie przeżyć ) Grafika.. Da się zrobić tak, by było przyjemnie dla oka, ale czasami będziesz miał spadek do lowa i chwilę odczekać będziesz musiał, aby grafika się polepszyła. Trochę dłużej czekasz na ładowanie też :) Nie wiem jak później będzie wyglądało, ale obecnie grając (12lv) i robiąc wszystko po drodzę to da się przyjemnie grać :P

Jedno do drugiego ma to, że mając własne życie, pracując i zarabiając na przeżycie nie zawsze można uzbierać kilka tyś. na nowego laptopa bo są inne priorytety.

Najwidoczniej jesteś typem gościa który mając wypłatę nie potrafi jej rozsądnie gospodarować, ja np: mam te 2500zł i komputer kupiłem sobie na raty płacąc te 100zł miesięcznie, jeśli z 2500zł nie potrafisz przeznaczyć 100zł na cokolwiek to Twoje gospodarowanie kasą jest marne, dodam że przez miesiąc sam pewnie lekko ponad 100zł roztrwonisz na głupoty. Wracając do tematu. Jeśli ktoś ma komputer z 2005 roku to ok, ja to rozumiem ale niech nie wypisuje bzdur że na takim sprzęcie gra z 2014 roku mu słabo chodzi bo to jest chore, tacy gracze wprowadzają tylko ludzi w błąd, ja mam średni komputer z i5 i TESO chodzi mi na ultra z fpsami w granicach 90-100

Czyli wg ciebie nikt w Polsce nie zarabia mniej niż 2500..

Tu nawet nie chodzi o dysponowanie kasą, bo to moja sprawa na co wydaję, hobby, rozwój osobisty, spotkania ze znajomymi i nic ci do tego.

Gry to, w przeciwieństwie do ciebie, dla mnie tylko dodatek do życia i nie będę rezygnował z wyżej wymienionych rzeczy na dla nowego laptopa.

Wiec spytałem normalnie i kulturalnie, jak jest z optymalizacją a z ciebie wyłazi od razu troll.

Mi na moim srednim kompie (4 gb ramu, 2.90 ghz procek, 1 gb grafika) chodzi spokojnie na high zero lagów nawet na zergu.

Może ktoś powiedzieć jak w tej chwilii prosperuje Eso, głównie ciekawi mnie czy dalej 14 veta expi sie rok czasu na questach, albo grinduje przez 2 miesiące ?

Do tego jak sie ma sprawa z dodatkami?
Miałem tylko imperial edition i podstawkę a z tego co widzę to za crowny są jakieś dodatki, da się grać bez nich ?
Jak tam item shop, w miarę znośny ?