Jak przełożyć eq z postaci na postać ? Chodzi o to że gram 2 dni i na drugiej postaci przez noc wyłowiłem dwa kamyki warte po 900k i chciał bym je przełożyć na nową postać jak to zrobić ?
Jak przełożyć eq z postaci na postać ? Chodzi o to że gram 2 dni i na drugiej postaci przez noc wyłowiłem dwa kamyki warte po 900k i chciał bym je przełożyć na nową postać jak to zrobić ?
idziesz w miesice do storage kladziesz do tej skyrznki kamienie logujesz sie inna postacia wchodzisz do storage'u i bierzesz kamienie
Jak można nie wiedzieć grając w mmorpg sposobów na przerzucanie itemków proszę cię w każdym mmorpg da się to zrobić na 2 sposoby wysyłając pocztą lub przez Bank.
Tak w ogóle to nie sprzedawaj tych kamyków bo po pierwsze nie są warte 900k bo po podadtku dostaniesz tylko 600k a po dwa, pięć kamyków składasz z scrolla na bossy z których wyciągasz memory fragmenty, które to znowu przydadzą Ci się później w ilości bardzo dużej
no wiem jak tylko mi chodziło o to gdzie ten koleś jest