Jak przestawić na Dx 9

Witam jak w temacie jak przestawić Dx na 9 ponieważ moja karta obsługuje tylko 9 i 10, proszę o pomoc, dzięki z góry :)

Odnajdź plik UserSettings.txt. Powinien znajdować się w lokalizacji C:\Users\X\Documents\Elder Scrolls Online\liveeu

gdzie X to nazwa użytkownika.

Podmień linijkę

SET GraphicsDriver.7 "D3D9" na SET GraphicsDriver.7 "D3D11"

i uruchom. Nie daję ci gwarancji że ci to zadziała.

TIP: wyszukanie u wujka gogle zajęło by ci mniej czasu niż zakładanie tematu i czekanie na odpowiedź.

Kurde mam folder live, tylko ze każdy jest pusty nic nie ma żadnych plików :(

Lepiej podaj parametry swojego kompa, bo być może nie spełnia wymagań i gra ci nie ruszy.

Na pewno nie spełnia wymagań bo zenimax odszedł od dx9 i już tylko udoskonala grę pod dx12

Win 7 64bit

NVIDIA GeForce 9500GT

Pentium Dual Core E5200 2.5Ghz

4Gb Ram

ale zmienic na tego Dx9 bede chcial , tylko ze pliku nie mam...

Twój komp nie spełnia minimalnych wymagań, więc sobie nie pograsz. Wymagana jest karta min. GeForce GTX 460.

w innych grach tez wymagali wiekszych a gralem :)

Ale w TESO nie pograsz.

był temat gdzie koles grał na

GF 9600gt

tylko musial zrobic na Dx9

Może kiedyś tak było. Wymagania gier mmorpg rosną z czasem.

https://help.elderscrollsonline.com/app/home?region=UK

wedlug mnie jest szansa zeby zagrac tylko czekam na konkretna odpowiedz

No to jesteś w błędzie, ale możesz tkwić w swoim błędnym przekonaniu i łudzić się, że zagrasz na swoim tosterze.

dobra dobra , idź dalej grać grać lamusie , i nie odwiedzaj tego wątku :)

Ludzie to jednak potrafią utrudniać sobie życie.

DirectX 11 Upgrade

We have upgraded the ESO graphics engine to be DirectX 11 specific.

You will no longer be able to launch or run the DirectX 9 version of the game.
We will no longer support graphics cards and operating systems that are not compatible with DirectX 11.
This will allow us to implement new graphics features only possible with the removal of DirectX 9, as well as improve the overall performance of the engine.

Gl z uruchomieniem gry i przepraszam, że popsułem twoje marzenia.

ludzie tacy jak on powinni mieć zakaz korzystania forum z powodu swojej ignorancji. Zadaje pytanie dostaje odpowiedź której nie oczekuje i mówi, że wszyscy się mylą ale on nie

dobra dobra , idź dalej grać grać lamusie , i nie odwiedzaj tego wątku  

Po pierwsze naucz się czytać po polsku i to ze zrozumieniem, napisałem Ci ja oraz kilka osób, że musisz zmienić kartę graficzną, na temat brakujących plików też powiedziałem Ci, że nie masz ich, bo musisz uruchomić grę żeby one powstały. Temu gościowi od GF 9600 to ja pomagałem i wiem z pierwszej ręki, że musiał zmienić kartę ponadto to ja jestem autorem tej teorii nieaktualnej już i potwierdzam wszystko co mówią Panowie @Vences oraz @tymek420 . Jesteś ignorantem i do tego nie szanujesz czasu innych ludzi udzielających się i znających się na tym co robią dodatkowo jeszcze ich obrażasz zamiast jak cywilizowana osoba podziękować i pogodzić się z odpowiedzią. Ostrzegam Cię po raz pierwszy i ostatni: załóż jeszcze jeden wątek na ten temat to będziesz się moderatorowi tłumaczył. Za to, że wprowadzasz zamęt i zaśmiecasz forum oraz obrażasz inne osoby gwarantuję Ci, że odemnie pomocy nie uzyskasz, bo na to nie zasługujesz. Nie pozdrawiam.

Mam deja vu. Przysiągłbym że 2 dni temu odpowiadałem na to samo pytanie. Albo coś ze mną jest nie tak, albo ktoś nie używa opcji szukaj....

Mam deja vu. Przysiągłbym że 2 dni temu odpowiadałem na to samo pytanie. Albo coś ze mną jest nie tak, albo ktoś nie używa opcji szukaj....

Wszystko w porządku po prostu ktoś tutaj ma problem z podstawowymi zasadami czytania oraz kultury osobistej. Zdarza się. :)