Jak przyłączyć Uplay do Steam?

Pytanie jak w tytule. Chodzi o to, czy mogę mieć dostęp ze Steam do gry the Crew z Uplay i ogólnie gier z Uplay'a?

Pewnie! Ale na takiej zasadzie jak kazda inna gre ktorej nie kupiles na steamie - "dodaj gre", "dodaj spoza biblioteki steam" i wybierasz sb z listy swoja gre. Wtedy na steamie masz wpis np "The Crew", odpalasz, wtedy logujesz sie do uplay, odpalasz gre i masz.

Pytanie - po co sobie utrudniac zycie? Osiagnięć na steamie i tak nie ma, nie zlicza tez chyba ile godzin grales w to, ani nic. A steama mozna miec wlaczonego i zwyczajnie w tle :)

A jesli chodzilo ci o to by wywalic uplay... To sie nie da i nigdy nie bedzie dalo. Osobni twórcy, osobne platformy, osobne gry. Niestety :)

Szkoda, ale na Uplay'u jest informacja o możliwości połączenia kont i myślałem, że da się. Cóż, trudno i dzięki wielkie.

Sorka, moj blad - tu chodzi o laczenie kont (wyczytalem to przed chwila) ale w przypadku kiedy na steamie masz np Assassins creeda to zeby nie musiec sie za kazdym razem logowac, logujesz sie z automatu, ponoc bez tego nawet moze ci nie dzialac ta gra :)

Pytanie jak w tytule. Chodzi o to, czy mogę mieć dostęp ze Steam do gry the Crew z Uplay i ogólnie gier z Uplay'a?