Jak rozumiecie pojęcie 'Next Gen'?

Bardzo mnie to ciekawi, bo zdania są podzielone na naprawdę różne, każde jest zupełnie inne..

Moim zdaniem Next Gen to nie jest wprowadzenie do gry świetnej, perfekcyjnie dopasowanej grafiki, lecz zupełnie nowego systemu gry, który naprawdę może zrewolucjonizować Rynek MMORPG. I licze, że taka gra w końcu nadejdzie.. Jak dla mnie - żadna taka nie wyszła dotychczas.. (Mówię tylko o tych nowych gierkach, wszystkie jak dla mnie to crapy, no moze z wyjątkiem ArcheAge.)

Nowa generacja

warn_ico.png
Spam
~Leman

Ja tak samo jak ty (Autor).

Teraz to wszystkie tytuły po kilku dniach do kosza. Gram w SP bo w co innego?

Według producentów next gen to tytuł który zapowiada się ~5 lat przed premierą, co 3 miesiące rzuci się jakieś 3 screeny, żeby wszyscy się podjarali, a jak gra w ogóle wyjdzie to już jest za stara.

Aktualnie na rynku MMO kompletnie wieje nudą. Nic nowego nie wychodzi tylko co jakiś czas news o tym, że gdzieś tam produkują jakąś super hiper grę która będzie next genem, ale i tak nie wiadomo kiedy wyjdzie.

Next gen? The Division + ''Oculus Rift''

Bardzo mnie to ciekawi, bo zdania są podzielone na naprawdę różne, każde jest zupełnie inne..

Moim zdaniem Next Gen to nie jest wprowadzenie do gry świetnej, perfekcyjnie dopasowanej grafiki, lecz zupełnie nowego systemu gry, który naprawdę może zrewolucjonizować Rynek MMORPG. I licze, że taka gra w końcu nadejdzie.. Jak dla mnie - żadna taka nie wyszła dotychczas.. (Mówię tylko o tych nowych gierkach, wszystkie jak dla mnie to crapy, no moze z wyjątkiem ArcheAge.)