Dzień dobry
Pytanie jak w temacie.Miałem przerwę do gry kilku miesięczną.Wchodzę w asura gate w miescie Kryta i wyrzuca mnie do Gendarran Fields.Tam są tylko teleporty do głównych stolic.
Dzień dobry
Pytanie jak w temacie.Miałem przerwę do gry kilku miesięczną.Wchodzę w asura gate w miescie Kryta i wyrzuca mnie do Gendarran Fields.Tam są tylko teleporty do głównych stolic.
Z tego co wiem to taki odpowiednik lwich wrót ( czyli wszystko co w nich było ) jest w Gendarran Fields po prawej na górze. Lions Arch zostało zniszczone.
No chyba, że coś się zmieniło bo teraz nie gram.
Z tego co wiem to taki odpowiednik lwich wrót ( czyli wszystko co w nich było ) jest w Gendarran Fields po prawej na górze. Lions Arch zostało zniszczone.No chyba, że coś się zmieniło bo teraz nie gram.
Pewnie ci chodzi o Vigill keep's czy jakoś tak, to tak teraz tam głównie ludzie siedzą. LA zostało zniszczone przy ostatnim rozdziale living story.
Możesz kliknąć w 2 mieczyki (ikonka PvP, lewy górny róg), udać się tam to Mistów i wejść w portal do "Lion's Arch". Przeniosą cię do garnizonu, tam gdzie wszystko co było w LA zostało przeniesione.
Jeśli jednak szukasz prawdziwego LA, bo np. masz Personal Story, to idź na południe w Gendarran Fields (na "samym końcu" mapki, w południowej części, przesuniętej bardziej na wschód będzie wejście do Lion's Arch).
Teraz teleporty do LA przenoszą do garnizonu, ponieważ LA zostało zniszczone i nic tam nie ma ciekawego.
Dzień dobry