Witam ostatnio sobie zacząłem grać w Hs i mam takie pytanko,lepiej ulepszać jedną postać potem następna itd,czy naraz kilka ?
Jak skutecznie levelować herosów?
Najlepiej grać kilkoma, poznawać ich karty, spelle itd. tak samo na arenie będziesz miał losowaną postać, więc będzie ciężko jeśli tylko jednej się nauczysz. Na początek wbić każdym 10 poziom a później wybrać kilku ulubionych i co jakiś czas zmieniać.
A masz już odblokowane wszystkie chary? Zdecydowanie lepiej jest ulepszać wszystkie postacie w miare równocześnie gdyż codziennie są losowane zadania, np" 3 wygraj 3 pojedynki szamanem lub magiem", nastepnego dnia - "wygraj 3 pojedynki kapłanem lub paladynem" itp, itd...zapytasz zapewne jaki związek mają zadania a lvl postaci? - już wyjaśniam otóz postacie za zdobywanie poziomów dostają w nagrode karty, które niejednokrotnie przydają się w talii...ciezko będzie wykonać zadanie nierozwijanym zupełnie bohaterem
Mam odblokowane wszystkie.
Panowie mają racje, lepiej wszystkimi po kolei. A to dlatego, że jak przyjdzie Ci chętka na zbieranie kart/golda/prochów to najlepszą opcją będą areny, a ciężko się gra na arenie nie znając klasy.
Tak czy siak - nie przejmuj się levelem, to jest naprawdę sprawa drugiej "wagi" - baw się, rozwijaj umiejętności, odkrywaj możliwości każdej klasy a potem zacznij szarpać na arenie.
Witam ostatnio sobie zacząłem grać w Hs i mam takie pytanko,lepiej ulepszać jedną postać potem następna itd,czy naraz kilka ?