Jak skutecznie levelować herosów?

Witam ostatnio sobie zacząłem grać w Hs i mam takie pytanko,lepiej ulepszać jedną postać potem następna itd,czy naraz kilka ?

Najlepiej grać kilkoma, poznawać ich karty, spelle itd. tak samo na arenie będziesz miał losowaną postać, więc będzie ciężko jeśli tylko jednej się nauczysz. Na początek wbić każdym 10 poziom a później wybrać kilku ulubionych i co jakiś czas zmieniać.

A masz już odblokowane wszystkie chary? Zdecydowanie lepiej jest ulepszać wszystkie postacie w miare równocześnie gdyż codziennie są losowane zadania, np" 3 wygraj 3 pojedynki szamanem lub magiem", nastepnego dnia - "wygraj 3 pojedynki kapłanem lub paladynem" itp, itd...zapytasz zapewne jaki związek mają zadania a lvl postaci? - już wyjaśniam otóz postacie za zdobywanie poziomów dostają w nagrode karty, które niejednokrotnie przydają się w talii...ciezko będzie wykonać zadanie nierozwijanym zupełnie bohaterem ;)

Mam odblokowane wszystkie.

Panowie mają racje, lepiej wszystkimi po kolei. A to dlatego, że jak przyjdzie Ci chętka na zbieranie kart/golda/prochów to najlepszą opcją będą areny, a ciężko się gra na arenie nie znając klasy.

Tak czy siak - nie przejmuj się levelem, to jest naprawdę sprawa drugiej "wagi" - baw się, rozwijaj umiejętności, odkrywaj możliwości każdej klasy a potem zacznij szarpać na arenie.

Witam ostatnio sobie zacząłem grać w Hs i mam takie pytanko,lepiej ulepszać jedną postać potem następna itd,czy naraz kilka ?