Na to samo chciałem zwrócić uwagę Trochę "razi po oczach". Pomyślałem jeszcze, że mógłbyś taki gotowy plakat wydrukować i porozwieszać po prostu w swoim mieście. Na przykład na takich kolumnach co zwykle koło przystanków stoją i służą do wieszania różnego rodzaju reklam. Sam często, w oczekiwaniu na autobus, oglądam je sobie
Jak sprzedać ręcznie szyte pluszaki?
Dobra, dzięki za pomoc Klienci się znaleźli a przyjaciółka zadowolona
Możesz już veigara pokazać?
Niech szyje postacie z gier . Strasznie fajny biznes może z tego mieć Wiecie co może kupić gość kochający daną grę ? Nawet papier toaletowy sygnowany jej logo
Strona internetowa
Jak rodzice pracują to dać im jedną maskotkę i po prostu powiedzieć żeby się zapytali czy ktoś nie chce kupić . Poczta pantoflowa strasznie dobrze działa
Zgodzę się. Najlepiej napis zrobić na czarno; będzie wtedy lepiej widoczny.
@TOP
Chętnie bym zakupił do ozdoby pokoju albo widoku z kamerki na streamie parę pluszaków z lola ;D.
Możesz już veigara pokazać?
Jeszcze nie jest gotowy.
Rayto zapytaj się koleżanki czy mogła by zrobić konta na tym forum mogła by gadać z nami osobiście
Sam bym kupil taka Ahri z LoLa
najlepiej sie na FB rozreklamowac i strona internetowa by sie przydala zeby mozna bylo latwo w google ja znalesc
I jakis orientacyjny cennik ile pluszak danej wielkosci by kosztowal
Rayto moge się zajać sie może jakimś fanpage na fb mowiłybyście co mam umieścić itp i ogólnie jakieś osoby w to zaangażować napisz co o tym myślisz.
A ja bym wtedy użył mocy poczty pantoflowej. Pamiętaj, pewien bardzo mądry człowiek powiedział:
Dobre rzeczy nie potrzebują reklamy.
Odwiedza ktoś ten temat jeszcze?
Czekam na Veigara Troche długo schodzi jej szycie jednego pluszaka, a co mówić o 5 klientach ;P. Osobiście wole kupić koszulkę z Shaco
Ja myślę iż można by bylo zrobić również bloga na temat jej prac, żeby ludzie zobaczyli że warto coś takiego kupić a ja myślę gdybym miał więcej kieszonkowego ( Jeśli bym dostawał jakieś xD) to bym na coś takiego poszedł.
mi się wydaje że np. postać z gry powinna być chociaż z 10 zł droższa niż materiały potrzebne na zrobienie jej jakieś zyski trzeba mieć
za 10 zł i kilka godzin roboty to można było by się zaharować na śmierć ...
z 30-50 zł minimum + materiały
1. sprawa reklama tzw. portfolio najładniejszych pluszaków.
2. własna strona na jakimś tanim hostingu xaa lub coś w te gusta.
3. dogadaj się ze stronami nawiązującymi do pluszaków i poproś o banner.
4. reklamy na słupach z nr. telefonu.
5. reklama w gazecie.
Pozdrawiam
Tak się składa, że jestem web developerem i moglibyśmy się dogadać odnośnie strony typu folio dla owych pluszaków. Niech koleżanka odezwie się na GG 743943.
nie ma za co
Kanał na YT również niebyłby taki zły jak coś
Pozdrawiam
I jak ten veigar? Obiecałeś pokazac.
od kiedy yoda mial gace i koszulke w kratke:D>