Jak sprzedać ręcznie szyte pluszaki?

Na to samo chciałem zwrócić uwagę :P Trochę "razi po oczach". Pomyślałem jeszcze, że mógłbyś taki gotowy plakat wydrukować i porozwieszać po prostu w swoim mieście. Na przykład na takich kolumnach co zwykle koło przystanków stoją i służą do wieszania różnego rodzaju reklam. Sam często, w oczekiwaniu na autobus, oglądam je sobie ;)

Dobra, dzięki za pomoc :) Klienci się znaleźli a przyjaciółka zadowolona ;)

Możesz już veigara pokazać? :D

Niech szyje postacie z gier . Strasznie fajny biznes może z tego mieć :) Wiecie co może kupić gość kochający daną grę ? Nawet papier toaletowy sygnowany jej logo :) Strona internetowa :) Jak rodzice pracują to dać im jedną maskotkę i po prostu powiedzieć żeby się zapytali czy ktoś nie chce kupić . Poczta pantoflowa strasznie dobrze działa :)

Zgodzę się. Najlepiej napis zrobić na czarno; będzie wtedy lepiej widoczny.

@TOP

Chętnie bym zakupił do ozdoby pokoju albo widoku z kamerki na streamie parę pluszaków z lola ;D.

Możesz już veigara pokazać?

Jeszcze nie jest gotowy.

Rayto zapytaj się koleżanki czy mogła by zrobić konta na tym forum mogła by gadać z nami osobiście

Sam bym kupil taka Ahri z LoLa :D

najlepiej sie na FB rozreklamowac i strona internetowa by sie przydala zeby mozna bylo latwo w google ja znalesc :P

I jakis orientacyjny cennik ile pluszak danej wielkosci by kosztowal

Rayto moge się zajać sie może jakimś fanpage na fb mowiłybyście co mam umieścić itp i ogólnie jakieś osoby w to zaangażować napisz co o tym myślisz.

A ja bym wtedy użył mocy poczty pantoflowej. Pamiętaj, pewien bardzo mądry człowiek powiedział:

Dobre rzeczy nie potrzebują reklamy.

Odwiedza ktoś ten temat jeszcze?

Czekam na Veigara ;) Troche długo schodzi jej szycie jednego pluszaka, a co mówić o 5 klientach ;P. Osobiście wole kupić koszulkę z Shaco :D

Ja myślę iż można by bylo zrobić również bloga na temat jej prac, żeby ludzie zobaczyli że warto coś takiego kupić a ja myślę gdybym miał więcej kieszonkowego ( Jeśli bym dostawał jakieś xD) to bym na coś takiego poszedł. :)

mi się wydaje że np. postać z gry powinna być chociaż z 10 zł droższa niż materiały potrzebne na zrobienie jej jakieś zyski trzeba mieć

za 10 zł i kilka godzin roboty to można było by się zaharować na śmierć ...

z 30-50 zł minimum + materiały

1. sprawa reklama tzw. portfolio najładniejszych pluszaków.

2. własna strona na jakimś tanim hostingu xaa lub coś w te gusta.

3. dogadaj się ze stronami nawiązującymi do pluszaków i poproś o banner.

4. reklamy na słupach z nr. telefonu.

5. reklama w gazecie.

Pozdrawiam

Tak się składa, że jestem web developerem i moglibyśmy się dogadać odnośnie strony typu folio dla owych pluszaków. Niech koleżanka odezwie się na GG 743943.

nie ma za co :P

Kanał na YT również niebyłby taki zły jak coś ;)

Pozdrawiam

I jak ten veigar? Obiecałeś pokazac.

od kiedy yoda mial gace i koszulke w kratke:D>