Jak strolować kogoś na FB

Witam, przedstawie wam jak storlować kogoś na FB, może niektórzy z was to już znają, inni nie ale troll jest skuteczny.

Wpisujemy:

/me zgłosił twoje konto w związku z tym zostanie ono zablokowane w ciągu 2 dni. Z poważaniem team Facebook.

Wtedy wyświetla Ci się wiadomość:

Kacper zgłosił twoje konto w związku z tym zostanie ono zablokowane w ciągu 2 dni. Z poważaniem team Facebook.

(tam jest Kacper bo moje imię) POLECAM !

ŁOHOHO! Ależ śmieszek z ciebie, o jejuniu! No nie moge, aż sam spróbuje, ale będzie zabawa! Ależ będą hihy wśród znajomych! Juz nie moge sie doczekać!

Chyba aż FB założę żeby tak komuś zrobić, albo nie.

Cóż mogę napisać "dziwny jest świat".

Boże zatrzymajcie tą karuzelę śmiechu.

Pendolino śmiechu

vladimir-putin-laughing.gif

d9ad114384_no_to_zablysnales.jpg

Facebook Cie troluje każdego dnia, zarabiając na tobie grubą forse i wszystkie inne firmy dla których jesteś produktem. Taki z Ciebie "Król Życia"!! Mój ty smieszku bohaterze! :*

ZATRZYMAJCIE KARUZELĘ BEKI BO ZARAZ WSZYSCY SPADNIEMY.

nie-spodziewales-sie-petru-w-tym_2939301

Uahahaha oh ahaha oh hehe, aż mi się wszystkie kiszki pomiętoliły ze śmiechu, raczej tego nie zastosuje :>

Witam, przedstawie wam jak storlować kogoś na FB, może niektórzy z was to już znają, inni nie ale troll jest skuteczny.

Wpisujemy:

/me zgłosił twoje konto w związku z tym zostanie ono zablokowane w ciągu 2 dni. Z poważaniem team Facebook.

Wtedy wyświetla Ci się wiadomość:

Kacper zgłosił twoje konto w związku z tym zostanie ono zablokowane w ciągu 2 dni. Z poważaniem team Facebook.

(tam jest Kacper bo moje imię) POLECAM !