Jak sytuacja?

Jak sytuacja na serwerach? Zastanawiam się czy i tej nie spróbować. Są polacy? Serwery są pełne? Czy może jest tak jak w swtorze po kilku miesiącach gdzie np. z mojej 200 osobowej gildii byłem tylko ja...

I na jakim serwerze jest najwięcej polaków?

Około miesiąca temu kumpel wysłał mi guest passa. Nie pamiętam, serverów chyba było 8, wbiłem może z 3-4 razy, i większa połowa była za każdym razem LOW, chyba 2 albo 3 MEDIUM, więc nie za ciekawie, a teraz podobno jeszcze gorzej jest. Wbijałem wieczorami.

No ja właśnie czekam na dodatek, bo sprzedaż mojej TERY EK Box coś nie idzie ;p, więc czasami sobie pogram w nią w takim razie jak będzie mi się mega nudzić ;p, a na dodatek czekam dla tego że będzie lepiej się grało moją ulubioną klasą Warrior :) i mam zamiar przejść na serwer jakiś PvE, tylko jak właśnie jest z bardziej jakimś popularnym serwerem PvE?, który jest bardziej popularny/ zaludniony?, bo nie chcę wbić na taki gdzie jest mało ludzi :/ a serwery PvP nie za bardzo mi w tej grze przypasowały ;p, może dla tego że nie ogarniam non-targetowego PvP w MMORPG'ach ;p.

Ale fakt jest faktem że oprócz Esseni to reszta serwerów jest strasznie mało zaludniona nawet reszta serwerów PvP najlepiej się nie ma :/, bo ja grając tydzień później po premierze TERY u nas i wbijając 20 lvl serwer Sammael na co raz wyższych lvlach Channele miał najcześćiej low, a bardzo mało razy pojawiał się nawet status Medium! :o.

A ten serwer Status który jest na stronie Frogstera, jest strasznie podejrzany..., bo tam wszystkie serwery mają status zaludnienia na High WTF? o.O

Waszym zdaniem opłaca się zaczynać?

Musisz tylko liczyć się z marną przyszłością tejże gry, i być przygotowanym na różne nie przyjemne konsekwencje po rozpoczęciu przygody z nią. Oprócz tego co wymieniłem, twoja wola.

A chcesz koniecznie w jakieś P2P grać? Jeżeli tak, to tylko i wyłącznie World of Warcraft (no ewentualnie Rift jak ci sie WoW nie spodoba, ale to jedyne P2P na któe zwracaj uwage). Tera to po prostu średnia gra z super grafiką, i wcale nie jakimś super uber non targetem jak sie ludzią wydaje. Już lepiej od tego pograć w jakieś Allodsy które są darmowe, i mają zajebistą forumową gildie.

Poza tym Tera wielkimi krokami zbliża się do F2P, obstawiam roczny abonament w Wowie że padnie wcześniej niż star łorsy.

http://tera.enmasse.com/email-landing?utm_source=tera&utm_medium=email&utm_content=gaikai_screen&utm_campaign=0619_trial_email

Możesz spróbować bez ściągnia klienta

Nie da rady , mój internet jest za wolny(2mb) ,a z tego co mi wiadomo aby zagrać w wersję bez klienta trzeba 6.

A chcesz koniecznie w jakieś P2P grać? Jeżeli tak, to tylko i wyłącznie World of Warcraft (no ewentualnie Rift jak ci sie WoW nie spodoba, ale to jedyne P2P na któe zwracaj uwage). Tera to po prostu średnia gra z super grafiką, i wcale nie jakimś super uber non targetem jak sie ludzią wydaje. Już lepiej od tego pograć w jakieś Allodsy które są darmowe, i mają zajebistą forumową gildie.Poza tym Tera wielkimi krokami zbliża się do F2P, obstawiam roczny abonament w Wowie że padnie wcześniej niż star łorsy.

Wracam do wowa chyba gdy wyjdzie dodatek ,a w czasie czekania będę sobie zagrywać w Allodsa

Dziękuję za odpowiedzi :)

Hej nie chce zakładać nowego tematy wiec spytam sie tu. Czy jak pograłem sobie z tym 7 dniowym darmowym eventem to moge sobie teraz kupic ten 30 dniowy cupon i grac juz normalnie na tym koncie? Dzięki z góry za odpowiedz

Najpierw musisz kupić box. Ale postać zostanie.

To lipa mam bulić za boxa +100 zeta jak już mam zainstalowana tera? Nie moge poprostu zapłacić za sam "czas" gry?

Kupując "TERA STANDARD" za 89zł w tym jest już 30dni online. Później już można kupować za 37zł na kolejne miesiące.

Konto trial nie liczy się w ogóle, to jest tylko do przetestowania.

OK teraz wszystko rozumiem dziękuje za pomoc. Gierka jest super ale poczekam może jak wyjdzie GW2 to zjada trochę z ceny za "standard".

Jeszce chciałem sie zapytać o najtańsze miejsce do zakupu tego standard i 30 dniowego prepadia?

Keye.pl lub Go2Arena.pl

Jak sytuacja na serwerach? Zastanawiam się czy i tej nie spróbować. Są polacy? Serwery są pełne? Czy może jest tak jak w swtorze po kilku miesiącach gdzie np. z mojej 200 osobowej gildii byłem tylko ja...

I na jakim serwerze jest najwięcej polaków?