Jak szybko i przyjemnie zdobyć RP

Witam,

Wielu graczy z was pewnie nieraz chcialoby zakupic punkty RIOT POINTS ,lecz a to nie ma pieniedzy a to szkoda wydawac na gre.

Znalazlem w pelni darmowy sposob/serwis ktory daje PKT za granie w rozne gry. Wy wbijacie przykladowo w grze 5 lvl ,a oni wam daja za to PUNKTY ktore mozna wymienic na RIOT POINTS / Punkty w Metinie czy innych grach.

Co wystarczy zrobic? Napisac do mnie na gg : 9428694 lub w prywatnej wiadomosci tutaj na forum ,a ja przedstawie ten w pelni darmowy sposob jak zdobyc punkty.

Nie umieszczam tutaj linku do serwisu czy tez reflinka poniewaz jest to karane w regulaminie.

Od siebie dodam iz na polskim oficjalnym forum sa ludzie ktorzy pisali nawet do supportu pytajac sie czy jest to legalna forma zdobywania Pcardow i odpowiedz brzmiala TAK. Dodatkowo od siebie dodam ,nie jest to scam czy wyzyskiwanie ,serwis jest w 100% darmowy i legalny. Moj znajomy w ciagu 5 dni otrzymal kod na 880 RP.

Wszystkich chetnych ktorzy graja w League of Legends lub inne gry zapraszam na priw lub gg!

Pozdrawiam :)

"Wy wbijacie przykladowo w grze 5 lvl"

I wszystko jasne

Nie rozumiem twojego podejscia z cytatem mojego wpisu. Sprawdziles? Pewnie nie. A co myslisz ze zarejestrujesz sie i odrazu ktos Ci da darmo 900 RP? Serwis tez musi jakos na tobie zarobic aby nie byc stratnym. Rejestrujesz sie przykladowo w grach www w ktorych wbicie 5 lvl lub wykonanie tutoriala to jakies 30 minutow. Dla wytrwalych w ciagu 5 dni jest mozliwosc zubierania wlasnie tych 900 RP. Ale lepiej kogos uznac za oszustwa ni samemu sprawdzic :)

A ty dasz nam swojego referalka żebyśmy ci pomogli wbić troszkę poińcików. Tiaaa?

Łatwy RP to granie ze swoją elitą na zakłady :*

Jak to polak oczywiście, ciężko mu ruszyć dupsko i coś zrobić i myśli, że wszystko będzie miał za free...

Też :)

Gram w bukmacherce przez pare dobrych lat ,chodze do pracy wiec mam z czego sobie kupowac skiny ,a pytanie ze mi nabijesz punkty sa nie na miejscu. Oczywiscie ze ktos daje ci mozliwosc zdobywac darmowo RP takze by chcial cos w zamian. Dobra wiecej w tym temacie sie juz nie wypowiem ,jest to ostatni post.

Witam,

Wielu graczy z was pewnie nieraz chcialoby zakupic punkty RIOT POINTS ,lecz a to nie ma pieniedzy a to szkoda wydawac na gre.

Znalazlem w pelni darmowy sposob/serwis ktory daje PKT za granie w rozne gry. Wy wbijacie przykladowo w grze 5 lvl ,a oni wam daja za to PUNKTY ktore mozna wymienic na RIOT POINTS / Punkty w Metinie czy innych grach.

Co wystarczy zrobic? Napisac do mnie na gg : 9428694 lub w prywatnej wiadomosci tutaj na forum ,a ja przedstawie ten w pelni darmowy sposob jak zdobyc punkty.

Nie umieszczam tutaj linku do serwisu czy tez reflinka poniewaz jest to karane w regulaminie.

Od siebie dodam iz na polskim oficjalnym forum sa ludzie ktorzy pisali nawet do supportu pytajac sie czy jest to legalna forma zdobywania Pcardow i odpowiedz brzmiala TAK. Dodatkowo od siebie dodam ,nie jest to scam czy wyzyskiwanie ,serwis jest w 100% darmowy i legalny. Moj znajomy w ciagu 5 dni otrzymal kod na 880 RP.

Wszystkich chetnych ktorzy graja w League of Legends lub inne gry zapraszam na priw lub gg!

Pozdrawiam :)