Jak szybko zarabiać?!

Wracając do tematu:

beztytuunel.png

Przed chwilą skończyłem drugą grę 16 minut i też dostałem 64ip.

czyli licząc wychodzi ok. 256 ip na godzinę grając 4 3vs3 i wszystkie wygrywając.

Odświeżam moje pytanie, bo chcę upiększyć Ash'e, może ktoś odpowie :).

A tak na poważnie czemu na west nie można zakupić golda czy jak zwać tą walutę przez mobile phone ?. Bo chciałem ash'e zmienić skórkę i braknie mi 125 gold'a .

Po 1. nie graj na botach- najniższa krajowa jeśli chodzi o zarabianie pz czy jak to tam się zwie.

Po 2. szczególnie staraj się jak najlepiej grać na 1. meczach w dniu (ten dzienny boost), ja pamietam że na jednym z 1. meczy wydarłem ponad 200 (jak? Nie wiem).

Sam grając po max 2 mecze dziennie w ciągu 5dni zarobiłem 2,6k. Koledzy mówią że to nie możliwe :D. Ale jakoś dałem rade.

Odświeżam moje pytanie, bo chcę upiększyć Ash'e, może ktoś odpowie .

Nie możesz na Wescie zakupić RP za polskie pieniądze ponieważ Riot miał dość polaków na Weście i ich zgłoszeń do supportu więc dał ultimatum że mają przejść na dedykowany im serwer tj. EU NE i tam mogą grać i kupować sobie RP a na Wescie też sobie mogą grać ale nie mają pomocy od polskiego supportu i nie mogą kupowiać RP za złotówki.

Możesz sobie kupić RP na Westa jedynie z Allegro.

Nigdy jeszcze nie grałem na botach ;__; zawsze gram PvP..

Mam już 2245 PZ. Jeszcze tylko 900. Dzisiaj się wyrobie :D

Poza tym, jaką postać polecacie za 3150 PZ? Początkowo zbierałem na Pantheona, ale nie wiem czy to dobry wybór. Chce być jakimś zabójcą :D

Zastanawiam się nad Xin Zhao i Pantheonem.

Możesz sobie kupić RP na Westa jedynie z Allegro.

Mozna tez przez PayPal'a.

Nigdy jeszcze nie grałem na botach ;__; zawsze gram PvP..Mam już 2245 PZ. Jeszcze tylko 900. Dzisiaj się wyrobie Poza tym, jaką postać polecacie za 3150 PZ? Początkowo zbierałem na Pantheona, ale nie wiem czy to dobry wybór. Chce być jakimś zabójcą Zastanawiam się nad Xin Zhao i Pantheonem.

3150, zabójca - KATARINA

Nie ma many, jest doskonałym zabojcą, ma duży damage. Polecam ją od siebie. ; )

@Avitus Cóż za głupoty gadasz... Jakie ultimatum? Po prostu West nie obsługuje złotówek. Support polski jest, nawet na zgłoszeniu z westa kilka dni temu rozmawiałem właśnie po Polsku.

A co do tematu, dominion to najszybszy sposób. Kolega wcześniej mówił że zarobił 39? Na wygranej grze w dominionie w pierwszej trójce zarabiałem 60-90 IP.

@DrMagister ponad 200 IP za wygraną w First winie to normalka. 150 IP za pierwsze zwycięstwo + te powiedzmy 120 ip za wygraną. daje to 270 IP i tyle zarabiam zwykle na first winie.

Staraj się codziennie mieć first wina, najlepiej graj na boty z innymi graczami w tym trybie przeciwko botom ;p

Dobra dzięki za odp. na moje pytanie :D. Już wiem :D.

Nie patrz na IP :> Bo tak to ci nic nie pomoże. Jeżeli chcesz naprawdę szybko zarobić to Dopalacz na IP i Dominiony ciśniesz, pamiętaj że im więcej wygranych masz to prawdopodobnie mniej IP sie dostaje :>

Jeśli masz konto na starym systemie refferali to lajtowo.Ty + minimum 1 kumpel chyba że naprawdę umiesz wycarrować grę.1 mecz wbijasz 2-3 lvl,dostajesz darmowe 300rp na to nowe konto,kupujesz xp boosta i kilka winów i masz 1 reffa.Za 10 dostajesz 975rp,zamieniasz na nowy system i dostajesz 2,5k pz.Albo kupujesz za 20-30zł na allegro i ktoś ci te reffy robi.Na pewno lepsze to niż kupowanie rp bo za 20zł masz ~830rp a za refy 975rp + boosty na starym systemie.

Mało ci?Zresetował ci się bonus za 10 refów po zmianie na nowy.Możesz kupić/zrobić jeszcze raz 10 refów co da ci znowu 975rp i 2,5k pz (500 pz za pierwszych 5 na 10lvlu).

W sumie mamy 10 dopalaczy pz(w sumie dają boosta na 40 zwycięstw)1950rp,5k pz(2500 za przejście z 10 refami ze starego systemu na nowy,2.5k za pierwsze 5 10lvli).Za około 40-60zł.

Great Succes!

Jeśli masz konto na starym systemie refferali to lajtowo.Ty + minimum 1 kumpel chyba że naprawdę umiesz wycarrować grę.1 mecz wbijasz 2-3 lvl,dostajesz darmowe 300rp na to nowe konto,kupujesz xp boosta i kilka winów i masz 1 reffa.Za 10 dostajesz 975rp,zamieniasz na nowy system i dostajesz 2,5k pz.Albo kupujesz za 20-30zł na allegro i ktoś ci te reffy robi.Na pewno lepsze to niż kupowanie rp bo za 20zł masz ~830rp a za refy 975rp + boosty na starym systemie.Mało ci?Zresetował ci się bonus za 10 refów po zmianie na nowy.Możesz kupić/zrobić jeszcze raz 10 refów co da ci znowu 975rp i 2,5k pz (500 pz za pierwszych 5 na 10lvlu).W sumie mamy 10 dopalaczy pz(w sumie dają boosta na 40 zwycięstw)1950rp,5k pz(2500 za przejście z 10 refami ze starego systemu na nowy,2.5k za pierwsze 5 10lvli).Za około 40-60zł.Great Succes!

jeszcze dodajmy, że dostaniesz bana :)

omg grajcie i wygrywajcie a nie 80 kur za przegrano

jeszcze dodajmy, że dostaniesz bana

Takie praktyki są dosyć powszechne i pojedynczego gracza nie łapią,wyjątkiem jest gdy ktoś znany w lidze,np.jakiś turniejowy gracz prosi by robić mu reffy to dostaje bana.Ja już na 3 kontach tak robiłem i bana nie mam.

Takie praktyki są dosyć powszechne i pojedynczego gracza nie łapią,wyjątkiem jest gdy ktoś znany w lidze,np.jakiś turniejowy gracz prosi by robić mu reffy to dostaje bana.Ja już na 3 kontach tak robiłem i bana nie mam.

Mówisz nieprawdę, ponieważ każdego złapią jeśli zrobi większą ilość kont. Jeśli zrobiłeś dopiero 3 to nie masz co się obawiać, ale 20,30+ już tak.

Ja moim tempem w 2 tygodnie lekko 6300 zbieram . A jak przedłuża sie wydanie postaci to gdy wychodzi postać mam około 8-10k . Akurat nie mam problemów ze zbieraniem na postacie bo kupuję tylko te które wychodzą . Resztę mam , a jak nie mam to postaci nie lubię wiec jej nie kupuje ;)

Weźcie tu dyskutujcie, bo się powoli drugi "ogólny" temat robi. A ten przymknąć.

temat został wyczerpany B)

Witam,

Zacznę kulturalnie. Zbieram 3150 żeby kupić jakaś fajną postać. Zbieram i zbieram, mam narazie 1400 PZ.

Do kur** nędzy, zaraz mnie szlag trafi, gdy po 40 minutowej rundzie dostaje 80 PZ. Chyba do Bożego Narodzenia nie zdążę!

Jak tu to przyspieszyć?!