Jak szybko zarabiać?!

Witam,

Zacznę kulturalnie. Zbieram 3150 żeby kupić jakaś fajną postać. Zbieram i zbieram, mam narazie 1400 PZ.

Do kur** nędzy, zaraz mnie szlag trafi, gdy po 40 minutowej rundzie dostaje 80 PZ. Chyba do Bożego Narodzenia nie zdążę!

Jak tu to przyspieszyć?!

Kup sobie dopalacze IP

możesz kupić ip boosty (za rl pieniądze) , ja wlasnie przed chwila za wygrany mecz na 3vs3 co trwal 25minut dostalam 80pz wiec moze trojki pykaj albo dominiony ;p i się staraj, bo za wygrane dostajesz więcej. I trochę cierpliwości i niedługo będziesz miał te ip :)

Graj duzo dominionow jak chcesz Farmic PZ/IP 10/15 minut gry za wygrana wpada 75/80 PZ/IP . Juz farmilem na kilka postaci i zauwazylem ze na dominionie najszybciej mozna nazbierac:)

EDIT - Nie wiem jak jest z nowym 3v3 jak sie dostaje PZ i ile sie gra poniewaz gralem moze z 3x i jakos nie skupilem na tym swojej uwagi

a jakby oszacować, to w ile zbiore te 3150 PZ jak teraz mam 1400? zdążę do soboty?

Na lekko da sie zrobic do 2k IP dziennie, tylko musisz duzo grac i wygrywac.

Na 3v3 mecze trwają 15-40 minut z reguły, ostatnio widziałem że się dostaje z ~80IP na mecz. Policz sam ;)

Ch0ja sie dostaje a nie 80 ip za dominiona. Przed chwilą wygrałem w dominionie i co? 39 ip ;p

Ja na dominacji dostaję zwykle(gram Akali) 1600 ptk. i dostaję ok. 75.

Bez boosta nie da sie szybko zarobić i to tyle w temacie. 2k dziennie to chyba, że grasz 12h bez przerwy lol

2k dziennie czyli ile rund dziennie?

jak dostajesz kolo 80pz to jakies 25. Czyli duuużo

25 jak będziesz zarabiał po 80ip. 25 razy ok. 15 minut na dominacji... sam sobie policz.

@up był szybszy :D

Na dominium nie zawsze 80 dostaniesz. czyli trzeba liczyć około 30-35 rund a to daje wiele straconego czasu. Lepiej się piwa napić z kumplami albo z dziewczyną wyjść do kina np.

Mam 11 lat.

EDIT: Dzisiaj może wbije do 2000...

Ja nie wiem ale też zieberam i zbieram, jak jakiś farmer :D. Kupie sobie widły, taczkę i coś jeszcze. A tak na poważnie czemu na west nie można zakupić golda czy jak zwać tą walutę przez mobile phone ?. Bo chciałem ash'e zmienić skórkę i braknie mi 125 gold'a :P.

Nie powinieneś grać w LoL'a. To jest za bardzo się napalasz i jeszcze trzeba w to umieć grać, a nie żebym ciągle jakiś nieogarów dostawał co nie wiedzą co to współpraca. W ogóle LoL ma ograniczenia wiekowe, chyba tak...

P.S. sorry że nie w temacie ale mi to pz samo idzie miło sobie grając i jak nazbieram to coś kupuje a nie farmie na siłę.

Nie powinieneś grać w LoL'a. To jest za bardzo się napalasz i jeszcze trzeba w to umieć grać, a nie żebym ciągle jakiś nieogarów dostawał co nie wiedzą co to współpraca. W ogóle LoL ma ograniczenia wiekowe, chyba tak...

Jeśli do mnie warczysz, to przemilczę to ;), bo nie zamierzam spamować ;).

3v3! 3v3! 3v3!...

Ktoś sprawdzał co piszemy na ten temat w ogóle? Mecze zdarzają się krótkie, a wszystko wskazuje na to że sporo kasy z nich leci nawet bez boosta...

Nie patrz na IP baw się grą i nie mysl o tym to o wiele szybciej Ci ten czas przejdzie ;0