witam otóż mam pytanie takie jak w temacie, potrzebuje golda na artisan riding mam połowe już ale bardzo wolno uzbieraną, jest jakiś sposób żeby na 74lvl uzbierać szybko te 2k? jak narazie najlepszy sposób jaki odkryłem to handlowanie frostweave cloth na ah, po około 140g za stack idą
Jak szybko zarobić 2k golda?
Nie wiem jak to bedzie pozniej, ale narazie mam 60 lvl, i w sumie mialem juz okolo 8k golda. Kupilem sobie plecy i czapke heirloom, a teraz mam 5k golda, po zakupieniu juz licencji na latanie i tego skila co pozwala latac.
Chodze tylko na instancje, i co sie da to skóruje, i sprzedaje na ah.
a jakie masz profki najlepiej na profkach się kasę zarabia weź se dajmy na to mining i skining. albo sprzedawaj itemki do ench z nord albo out albo zbieraj clothy to sa jak dla mnie najlepsze sposoby
Najlepiej to się zarabia na informacji, tyle, że do tego trzeba czasu i cierpliwości. Obserwujesz rynek kilku-kilkunastu materiałów i czekasz na okazje - kupujesz tanio sprzedajesz drogo. A zdobycie golda na szybko to profesje/daily q.
A o jakiej grze mowa?
World of Warcraft... Nie wiem jak to jest na niższych poziomach ale co oglądam stream, to panowie z samych questów dostają po 11gold'a, więc to chyba nie zajmuje dość długo, hm?
Na niskich lvlach nie dostajesz po 11g za q.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
witam otóż mam pytanie takie jak w temacie, potrzebuje golda na artisan riding mam połowe już ale bardzo wolno uzbieraną, jest jakiś sposób żeby na 74lvl uzbierać szybko te 2k? jak narazie najlepszy sposób jaki odkryłem to handlowanie frostweave cloth na ah, po około 140g za stack idą