Aion, Aion, Aion… prawdpodobnie największa POLSKA premiera tego roku, bo wątpię, czy jakiś inny, tak duży MMORPG zostanie jeszcze przetłumaczony na nasz piękny, swojski język.Stąd moje pytanie: wasze wrażenia po pierwszym dniu? Tłumaczenie daje radę? A dubbing? ...
Jak tam wrażenia po Aion PL? Dobre tłumaczenie? Podobno mało osób? Będziecie grać dalej?
Niby jest te 700 osób. Ciekawy jestem ile będzie np. popołudniu i wieczorem (to drugie sam sprawdzę dzisiaj pewnie). Ile ludzi gra w weekend i czy to się utrzyma w ogóle. Bo sero, to jest niezbyt wiele, żeby powiedzieć, że będzie rave party na każdej mapie, aż do EndGamu. Nie wiadomo też ile osób dotrwa do max poziomu.
Infinity Aion pękał w szwach i grało się z każdym możliwym pochodzeniem ze świata. Ale te czasy minęły niestety. Teraz tylko trzymać kciuki za Aion PL, chociaż w porównaniu do innych serwerów Aion za free, to jak na dzień premiery "naszego" serwera, to nie jest zbyt dobrze (gdzie w dniu premiery i może w nadchodzący weekend) wypada maksymalna ilość możliwch graczy.
W L2 na polskim dalej ktoś tam gra i może dobrze się bawią w małym gronie, więc może tutaj też nie warto przekreślać od razu Barusa ?
Współczuję grze i polskiemu serwerowi. Wkrótce nastąpi sam hejt i wyzwiska. W takich sytuacjach mówimy NIE JĘZYKOWI POLSKIEMU W GRACH MMO. o_O
Współczuję grze i polskiemu serwerowi. Wkrótce nastąpi sam hejt i wyzwiska. W takich sytuacjach mówimy NIE JĘZYKOWI POLSKIEMU W GRACH MMO. o_O
Raczej polskim serwerom, bo tłumaczenia jak najbardziej, o ile są one dobrze zrobione.
Ja i tak postaram się zaglądać / grać na Barusie. Aiona dawno nie widziałem na swoim monitorze, a teraz chętnie wrócę do tych rzeczy, które mnie wciągały w tym mmo- grafika, skille, tak samo jak ogół sterowania i animacji, a także skrzydła i system craftowania (pomimo, że nie innowacyne rzeczy to jakoś zawsze wciągały). Jak jeszcze dostanę na końcu content którego nie poznałem, to tym bardziej można spokojnie wbijać tego maxa, czekając przy okazji na 4.0
Aion, Aion, Aion… prawdpodobnie największa POLSKA premiera tego roku, bo wątpię, czy jakiś inny, tak duży MMORPG zostanie jeszcze przetłumaczony na nasz piękny, swojski język.Stąd moje pytanie: wasze wrażenia po pierwszym dniu? Tłumaczenie daje radę? A dubbing? ...