Jak to jest z firefall?

Witam chciałbym się zapytać jak jest z tym firefall? Czy są otwarte beta testy bo tyle osób poleca tą grę ale w sumie ona jeszcze nie wyszła :) Jeśli można zagrać to jak?

Otwarte beta testy rozpoczną się 9 lipca bieżącego roku. Obecnie, żeby zagrać, potrzebny jest klucz. Można go znaleźć m. in. na polskim forum Firefall. Obecnie trwa giveaway kluczy.

Chciałbym spytać , czy ma ktoś jeszcze klucz na zbyciu ? Wziąłbym go z powyższej strony lecz już kiedyś z tamtąd otrzymałem kluczyk i nie można zrobić tego ponownie. Byłbym bardzo wdzięczny.

Mogę cię zaprosić jak chcesz przetestować tylko potrzebuje twojego maila na które wyśle zaproszenia...

Wysłałem email na priv.

Pisze że masz już dostęp do bety...

Nie warto, moim zdaniem gra słaba. Oczekiwałem czegoś całkiem innego, zapowiedzi nastawiły mnie na coś całkiem innego, zapowiedzi i urywki z rozgrywki nastawiły mnie na coś całkiem innego. Dostałem klucz do bety, pograłem jakieś... 2h i gra wyleciała z dysku. Optymalizacja za dobra nie jest a i sama gierka to nic specjalnego - wiem, nie wolno oceniać po becie, ale tutaj wiele już nie zmienią.

Witam chciałbym się zapytać jak jest z tym firefall? Czy są otwarte beta testy bo tyle osób poleca tą grę ale w sumie ona jeszcze nie wyszła :) Jeśli można zagrać to jak?