Jak to jest z gift passem

Hejo, jak to jest z tym giftem. Z tego co widze, to ludzie daja go innym, czyli inaczej mowiac nie moga sobie zrobic drugiego konta i na nim wbic 30 lvl po to by miec 2 konta? Dostaja z to bana czy jak?

Chodzi o to, ze ja chce dac go bratu, ktory gralby na tym samym necie co ja i teraz pytanie- czy to nie jest problem? Czy tworcy gry sie nie przyczepia o to, ze to niby moje drugie konto i dadza bana czy cos?

rozdają, bo chcą komuś podarować grę a nie dlatego, że nie można stworzyć kolejnego konta.

Bez problemu możesz go dać bratu.

Ok, dzieki ;) To mam jeszcze inne pytanie. Jak juz on wbije te 30 lvl, to dostaje losowa z tych 3 nagrod czy moge sobie wybrac? A jesli moge wybrac, to ktora jest z nich najlepsza opcja?

Możesz wybrać, ale przypadkiem ta promocja nie była ograniczono czasowo?

Czy może mnie się myli z darmowymi kopiami gry rozdawanymi za pre-ordery?

Hejo, jak to jest z tym giftem. Z tego co widze, to ludzie daja go innym, czyli inaczej mowiac nie moga sobie zrobic drugiego konta i na nim wbic 30 lvl po to by miec 2 konta? Dostaja z to bana czy jak?

Chodzi o to, ze ja chce dac go bratu, ktory gralby na tym samym necie co ja i teraz pytanie- czy to nie jest problem? Czy tworcy gry sie nie przyczepia o to, ze to niby moje drugie konto i dadza bana czy cos?