Witam, zamówiłem pre order gry Dragon Age Inkwizycja i chciałbym się dowiedzieć jak to ogólnie z tymi preorderami jest. Czy dany sklep dostaje gry przed premierą (która ma miejsce w przypadku tej gry 20.11) i rozsyła tak, aby w dniu premiery kupujący już tą grę miał? Prosiłbym o rzetelne odpowiedzi, a nie gdybanie. Muszę przygotować się psychicznie na nocki z DA stąd to pytanie.
Jak to jest z preorderem?
Zawsze sklep ma umowe ze producentem, ze dostaje w przypadku kodów kody na tyle wcześnie by spokojnie dać rade wysłać je kupującym w dniu premiery lub nawet dzień przed.
A z wersjami pudełkowymi jest podobnie, czyli jak sami odbieramy to może się udać dzień przed premierą odeebrac gre np w empiku, a jak kurier ma nam ja dostarczyc to zrobi to najpozniej w dniu premiery.
Pozdrawiam!
Witam, zamówiłem pre order gry Dragon Age Inkwizycja i chciałbym się dowiedzieć jak to ogólnie z tymi preorderami jest. Czy dany sklep dostaje gry przed premierą (która ma miejsce w przypadku tej gry 20.11) i rozsyła tak, aby w dniu premiery kupujący już tą grę miał? Prosiłbym o rzetelne odpowiedzi, a nie gdybanie. Muszę przygotować się psychicznie na nocki z DA stąd to pytanie.