Jak to jest z tym dropem?

Witam.

Jak to jest z tym dropem, od czego zależy.

Niekiedy dropie mi się 3 razy pod rząd a niekiedy gram 2 dni i nic :(

Ktoś się orientuję?

Valve ograniczyło drop do 6-7 itemów w tygodniu.

Zależy. Na uproszczonych gdzie gra max. 20 osób zależy np. od ilości rozegranych rund bo jak kończy się 8:0 to prawie nic lub jedna osoba coś dostaje. Najwięcej według mnie dropi na turniejowych gdzie gra 10 osób i jest więcej rund do rozegrania.

Avitus piszesz od rzeczy, poczytałbyś trochę to byś wiedział, ludzie właśnie tak jak Ty mówisz za dużo zarabiali na tym i rynek upadał na cenach itemów, dlatego też Valve ograniczyło drop do 6 w porywach do 7 itemów na tydzień.

Kurde 6-7 na tydzień to mało, mogliby zrobić tak jak w tf2...

w tf2 też jest ograniczenie tygodniowe, ale chyba do 20 przedmiotów, nie pamiętam dokładnie. Wiem, że ci co mają premium mają zwiększony drop(mogą więcej wydropić).

Maks 7 na kazdy nastepny drop mniejsza szansa. Raz po resecie gralem 7 czy 9h i bez dropu od tamtego momentu nie gram w cs go :P. W coh2 sie szykuje cos moze dadza opcje sprzedawania itemkow bo juz mozna dropic ^^

Jeżeli jest to system całkowicie taki sam jak w tf'ie to możesz dropnąć max ~15 itemów,jednakże szansa na dropnięcie 12 jest bardzo niska,tak więc na 15 musisz mieć dużo szczęścia.

3 skiny + 3 skrzynki limit tygodniowy jest , jak teraz masz nowa operacje co nie to masz 5+5 na tydzien.

w tf2 też jest ograniczenie tygodniowe, ale chyba do 20 przedmiotów, nie pamiętam dokładnie. Wiem, że ci co mają premium mają zwiększony drop(mogą więcej wydropić).

Mają polepszony drop,lecz nie zwiększony w tf2.

Co do dropa w CS:Tak,specjalnie kilka itemów + skrzynki w tygodniu z powodu afk,spadków cen itp. itd.

aha czyli limit z 4 zwiększyli do 6 a z żetonem Breakout 10?

Z Breakout przez tydzień grając jakieś 80h przed 2 tygodnie dostałem nie licząc nagród z misji (7) jakieś 4 itemki.

Także słaboo słaboo Valve

Kiedyś wiem że w tydzień wypadało na 100% od 6 do 8 itemków ;)

Witam.

Jak to jest z tym dropem, od czego zależy.

Niekiedy dropie mi się 3 razy pod rząd a niekiedy gram 2 dni i nic :(

Ktoś się orientuję?