Jak to jest z tym RAFem?

Witam serdecznie forumowiczów. :)

Sytuacja wygląda następująco - kolega od pewnego czasu namawia mnie do powrotu to Azeroth, a ja powoli daje się przekonać. Z racji nadchodzących świąt sytuacja materialna jest nieco zachwiana i chciałem posiłkować się RAFem, którego kiedyś spróbowałem. Moje zdziwienie było spore, kiedy na Allegro nie wyświetliło mi się praktycznie nic po wpisaniu frazy "wow raf". Dlatego zwracam się do Was z pytaniem - czy Blizz uporał się z ludźmi sprzedającymi RAFy i jestem po raz kolejny skazany na kupno prepaida?

Pozdrawiam.

PS. Wiem, wiem, to takie polskie. Ale mentalności nie zmienię ;)

Z tego co wiem, nie sprzedają już rafów i jeśli chcesz wrócić musisz kupić pp albo abonament.

Rafy sa nadal, ale te takie nie opłacalne. Sprzedaja teraz kody odmrażające(dzialaja od 2 h do nawet 8 dni) ja kupiłem to raz, i wszystkie kody ktore miałem(aukcja obejmuje 4 kody) poszły w jednym dniu, Po prostu zbanowali je wszystkie. Jedyny raf jaki teraz istnieje to właśnie dla osoby polecajacej. Ty kupujesz grę i czas gry, a on dostanie mounta i 2 miechy darmowej gry. Żebyś nie czuł sie pokrzywdzony dają ci 3x exp. (obydwoje gracze muszą być w party, róznica lvlowa nie może przekraczać 4 poziomów)

Raf to teraz jest takie urozmaicenie dla osób już grających. Same bonusy, ale przewidzieli ich za mało dla początkujących.

Czyli działanie RAFa aktualnie jest takie, jakie było zaplanowane. Z jednej strony mnie to cieszy, a z drugiej nie wiem czy nie będę przez to siedział dalej w moim SWToR. Blizz zarobił już na mnie tysiące, teraz trzeba dać szanse innym. :)

Dziękuję wszystkim (dwóm) za odpowiedź. :)

Sprawa rozwiązana, więc myślę, że można zamknąć temat.

Witam serdecznie forumowiczów. :)

Sytuacja wygląda następująco - kolega od pewnego czasu namawia mnie do powrotu to Azeroth, a ja powoli daje się przekonać. Z racji nadchodzących świąt sytuacja materialna jest nieco zachwiana i chciałem posiłkować się RAFem, którego kiedyś spróbowałem. Moje zdziwienie było spore, kiedy na Allegro nie wyświetliło mi się praktycznie nic po wpisaniu frazy "wow raf". Dlatego zwracam się do Was z pytaniem - czy Blizz uporał się z ludźmi sprzedającymi RAFy i jestem po raz kolejny skazany na kupno prepaida?

Pozdrawiam.

PS. Wiem, wiem, to takie polskie. Ale mentalności nie zmienię ;)