Jak to jest z tymi dodatkami?

Siemka !

Chciałem was zapytać jak to jest z tymi dodatkami w tym całym GW 2. Ogólnie zacząłem sobie w to troszkę pogrywać i szczerze powiedziawszy gra bardzo mi się spodobała, więc oczywistym jest, że zamierzam kupić sobie dodatki. I teraz pytanie do was. Czy na początek wystarczy mi Heart of Thorns ? Czy może lepiej najpierw kupić Path of Fire ? Oba w tym samym czasie odpadają, bo w tym miesiącu mam trochę dużo wydatków, dlatego zakup chcę sobie rozłożyć w czasie.

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc ! :)

Zacznij od HoTa, potem PoF.
HoT ładnie wprowadzi Cię w specjalizacje, latanie itd. Do tego masz 3 wielkie mapy kolejne do odkrycia, więc będziesz miał co robić ;)
A ludzi wszędzie jest pełno :D

Tylko dla formalności potwierdzę radę Samuraja, lepiej zacząć zakup od HoTa :)

Jak najbardziej zacznij od HoT i od living story. Masterki z HoT ułatwią Ci rozgrywkę na starych mapach, poruszanie sięitd. Specjalizacje HoT są tymi, że tak to nazwę, bardziej grywalnymi pod raidy, fractale itd. Natomiast mapy z HoT i living story to świetne mapy do farmienia golda jak i ascended accessory. PoFa polecam zostawić na koniec.

Super :D wielkie dzięki za pomoc

Siemka !

Chciałem was zapytać jak to jest z tymi dodatkami w tym całym GW 2. Ogólnie zacząłem sobie w to troszkę pogrywać i szczerze powiedziawszy gra bardzo mi się spodobała, więc oczywistym jest, że zamierzam kupić sobie dodatki. I teraz pytanie do was. Czy na początek wystarczy mi Heart of Thorns ? Czy może lepiej najpierw kupić Path of Fire ? Oba w tym samym czasie odpadają, bo w tym miesiącu mam trochę dużo wydatków, dlatego zakup chcę sobie rozłożyć w czasie.

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc ! :)