Jak to Ruszyć ? Problem z postacią (Duelist)

W skrócie :

- Brakuje mi celności (83%, dla mnie to akurat dość mało)

- Przeżywalności (mimo zatrważającej ilości pasywów do życia)

- Resistów (to akurat wiem że zapomniałem cokolwiek wrzucić)

Build:

Duelist

Zły link do buildu.

Podpinam się, mógłby ktoś ocenić mój dotychczasowy wybór? Postać to templar z bronią dwuręczną, na razie nie planowałem iść w jeden konkretny typ broni

Passive skill tree build

Może ci brakować celności, ale pewnie planujesz pójście w RT. Jeśli nie idziesz w Blood Magic, to raczej żadnych błędów nie ma...

RT ->Resolute Technique

Może ci brakować celności, ale pewnie planujesz pójście w RT. Jeśli nie idziesz w Blood Magic, to raczej żadnych błędów nie ma...RT ->Resolute Technique

ze mnie jest kompletny świerzak, mógłbyś wyjaśnić czym dokładnie jest Blood Magic oraz Resolute Technique? to moja pierwsza postać którą zrobiłem i raczej liczyłem że będę go mainować więc staram się nie popełniać jakiś głupich błędów, byłbym wdzięczny również za pomoc w rozwinięciu mojego drzewka i zarzucenia tutaj linka ponieważ powoli gubię się z pomysłem na dalszy rozwój ponieważ w planach zostało mi dorwanie tylko jeszcze jednego resista a poza tym nie bardzo wiem w co iść. Staram się go utrzymać w konwencji hybrydy pow względem walki zarazem stawiam większy nacisk na zdolności zwiększające szanse na przetrwanie mojej postaci

Blood magic to pasyw który zabiera ci całą manę i umiejętności używają życia zamiast many, a RT sprawia że masz 100% celności ale jednocześnie nie możesz zadać krytyków.

W skrócie :

- Brakuje mi celności (83%, dla mnie to akurat dość mało)

- Przeżywalności (mimo zatrważającej ilości pasywów do życia)

- Resistów (to akurat wiem że zapomniałem cokolwiek wrzucić)

Build:

Duelist