Jak to w końcu jest z tym teso?

Jako, że niedługo gra zostanie uwolniona od abonamentu, chciałbym się dowiedzieć, z czym ta gra się je. Pytam się was, ponieważ większość opinii, z jakimi się spotkałem jest strasznie chaotyczna i tak na prawdę nic nie można z nich wywnioskować, np. temat gw2 czy teso. Tak więc, co sądzicie o tej grze? Czego jej brakuje? Co w niej jest fajne? Jak wygląda endgame? Myślicie, że na nowym modelu trochę pożyje? Ja samemu planuję wydać to 60 zł i pograć przed marcem trochę

Ta gra będzie dobra, ale tylko jako f2p.

B2p, f2p, co za różnica? Ta gra nie kosztuje 200zł, tylko 60

Jest już temat GW2 vs TESO tam poszukaj odpowiedzi...

Widzę, że dokładnie przeczytałeś post. Znowu się robi jakaś masakra, ja chcę tylko przeczytać, co ludzie sądzą o tej grze ;_;

Kupiłem tylko jeden abonament i nawet całego nie wykorzystałem.
Same oklepane schematy, mało dopracowany system zmiany widoku kamery (w walce).
Jedyne co mi się na prawdę podobało w tej grze to eksploracja - przyjemna dla oka, ciekawa.
Pvp tylko testowałem, w moim odczuciu mało innowacyjne, nieciekawe.

Jak dla mnie lvlowanie się nie liczy, zwykła konieczność. Tak samo jak nie skupiam uwagi na eksplorację w mmo. Najbardziej ciekawi mnie endgame :P

Ta gra będzie dobra, ale tylko jako f2p.

Co to ma do rzeczy? Kolejny, który grę ocenia po tym ile lub czy kosztuje. Gra JEST DOBRA.

Gra przede wszystkim to nie jest tytuł dla casuali - tam trzeba mieć głowę na karku by poruszać się w świecie. Porównując do innych tytułów oczywiście.

Właśnie dużo ludzi mówiło, że gra jest zbyt łatwa

Właśnie dużo ludzi mówiło, że gra jest zbyt łatwa

Ja nie opieram się na opinii innych:) Wolę sam wypróbować tytuł:)

Co to ma do rzeczy? Kolejny, który grę ocenia po tym ile lub czy kosztuje. Gra JEST DOBRA. Gra przede wszystkim to nie jest tytuł dla casuali - tam trzeba mieć głowę na karku by poruszać się w świecie. Porównując do innych tytułów oczywiście.

Dobra? Niby w czym? Gra jest dobra tylko wtedy, kiedy jest lepsza od pozostałych tytułów w tej samej cenie. TESO nie wyróżnia się w wielu aspektach to robi z niej średniaka. Póki miała abonament, była kompletną stratą czasu. Teraz jak ma wejść na b2p jest nieco mniejszą stratą czasu.

Dobra? Niby w czym? Gra jest dobra tylko wtedy, kiedy jest lepsza od pozostałych tytułów w tej samej cenie. TESO nie wyróżnia się w wielu aspektach to robi z niej średniaka. Póki miała abonament, była kompletną stratą czasu. Teraz jak ma wejść na b2p jest nieco mniejszą stratą czasu.

Weź chociaż udawaj, że jedynym argumentem dla ciebie nie jest to, że za grę trzeba płacić... czyli gdyby była free to nie byłaby stratą czasu? Napisz, że cię nie stać a nie próbujesz na siłę szukać argumentów. 40 zł w abonamencie na miesiąc to tyle co nic. Ja akurat nie patrzę na cenę produktu lecz na jego jakość. Iphone też wszyscy hejtują, ale za free to każdy by chciał.

Jeśli piszesz, że TESO jest stratą czasu to nie wiem o czym tu dyskutować. Pogadamy na temat jak zaczniesz zarabiać gotówkę i po jakimś czasie stwierdzisz, że więcej wydałbyś kasy poświęcając ten czas na coś innego niż granie. Siedzenie przy kompie godzinami za te 40 złotych miesięcznie to akurat jedna z najtańszych przyjemności...

cóż, z tego co słyszałem TESO jest bardziej nastawione na pojedyńczego gracza - jest dużo questów, jakieś tam wybory i w ogóle. Jedyny plus jest taki , że nie ma płatnych dodatków (chyba).W GW2 niestety są płatne dodatki fabularne dodające czasem nowe przedmioty, skille czy nowe klasy.

cóż, z tego co słyszałem TESO jest bardziej nastawione na pojedyńczego gracza - jest dużo questów, jakieś tam wybory i w ogóle. Jedyny plus jest taki , że nie ma płatnych dodatków (chyba).W GW2 niestety są płatne dodatki fabularne dodające czasem nowe przedmioty, skille czy nowe klasy.

Lel, dodatek dopiero ma wyjść. Pierwszy. Ever.

Tylko nie piszcie teraz o gw2, błagam, są od tego inne tematy :D Ktoś w gl maniaczy w teso z tego forum?

Tylko nie piszcie teraz o gw2, błagam, są od tego inne tematy Ktoś w gl maniaczy w teso z tego forum?

Ja gram, chociaz to juz nie te lata kiedy mialem czas i chcialo mi sie maniaczyc w gry.

Ps. Nie łapie zarzutow ze gra jest nastawiona na gre solo. Jest całkiem sporo aktywnosci ktore zachecaja do gry chocby we dwójke, pomijając nawet klasyczne instancje i pvp.

Jako, że niedługo gra zostanie uwolniona od abonamentu, chciałbym się dowiedzieć, z czym ta gra się je. Pytam się was, ponieważ większość opinii, z jakimi się spotkałem jest strasznie chaotyczna i tak na prawdę nic nie można z nich wywnioskować, np. temat gw2 czy teso. Tak więc, co sądzicie o tej grze? Czego jej brakuje? Co w niej jest fajne? Jak wygląda endgame? Myślicie, że na nowym modelu trochę pożyje? Ja samemu planuję wydać to 60 zł i pograć przed marcem trochę