Jak trzymają się te gry

Hej!

Ogółem ostatnio jest spory szał wobec Revelation online i w sumie rozumiem to bo jest połączeniem wielu gier z całkiem przyjemną grafiką i szczerze obecnie jest MEGA przeładowana ludźmi.

Aczkolwiek chciałbym wrócić do jakiegoś starego tytułu typu B'n'S czy Cabal Online

Więc! pytanie do Was kochani forumowicze i gracze :)

Jak wygląda sprawa z Populacją w Blade and Soul czy Cabal Online, mam złotą zasadę że nie gram w gry gdzie nie ma ludzi :D

Z góry dziękuje :)

W Blade and Soul zawsze znajdziesz ludzi na instancje więc populacja wygląda ok.

Najbardziej ciekawi mnie Cabal, mało się ostatnio o nim słyszy aczkolwiek privy są na maxa zaludnione :)

Cabal NA zyje i ma sie calkiem dobrze, jest nawet polska gildia - nie gram od 2 miesiecy ale codziennie bylo po 30 + osob online :) latwo sie zarabia, duzo latwiej niz rok czy 2 lata temu i szybciej niz na eu.

Cabal online - serwery są pełne, ale ponad połowa to boty. Ciężko znaleźć polską dobrą gildię chyba nawet takowe nie istnieją. Jakiś miesiąc temu dobiłem do 154 lvl i nie mogę się przebić dalej ze względu na brak gildii.

Hej!

Ogółem ostatnio jest spory szał wobec Revelation online i w sumie rozumiem to bo jest połączeniem wielu gier z całkiem przyjemną grafiką i szczerze obecnie jest MEGA przeładowana ludźmi.

Aczkolwiek chciałbym wrócić do jakiegoś starego tytułu typu B'n'S czy Cabal Online

Więc! pytanie do Was kochani forumowicze i gracze :)

Jak wygląda sprawa z Populacją w Blade and Soul czy Cabal Online, mam złotą zasadę że nie gram w gry gdzie nie ma ludzi :D

Z góry dziękuje :)