Siema mógłby ktoś napisać jak mam ustawić mojego gryzonia do grania w CS:GO Z góry THX !!!
Jak ustawić Myszkę do (CS:GO)
A co niby możesz ustawić w takiej myszce...?
Zmień czułość w grze na stosunkowo niską, ale bez przesady.
Pobaw się i zobacz jak będzie ci się dobrze grać.
A co niby możesz ustawić w takiej myszce...?Zmień czułość w grze na stosunkowo niską, ale bez przesady.Pobaw się i zobacz jak będzie ci się dobrze grać.
Wow nic mi nie pomogłeś
Ale co Ty chcesz ustawiać? Skilla Ci to nie doda, najlepiej jak będziesz korzystał z tych samych ustawień przez cały czas.
A kto ma Ci coś pomóc w tym temacie? Każdy ma inną rękę i każdemu pasują inne ustawienia pobaw się w opcjach cs'a ew. jak masz jakiś program do tej myszki to też coś poustawiaj i zobacz jak Ci będzie wygodniej.
Po przeczytaniu nazwy tematu domyślałem się co chodzi autorowi tematu i niestety miałem rację. Chyba myślał, że jakimś magicznym sposobem zmiana ustawień poprawi jego statystyki w grze xD
P.S. Jedyne co możesz zrobić to kupić lepszą myszkę, ale to też niewiele pomoże kwestia umiejętności.
Myszkę trzeba ustawić samemu bo każdy inaczej gra. Niektórzy wolą większe sensitivy inni mniejsze.
Ustawienie myszy skilla Ci nie podbije. Tak jak Ci najwygodniej. Prosi nie mają żadnych cudownych ustawień +50 do skilla. Pogrzeb w czułości i powodzenia .
Jezeli to Ci w czyms pomoze,
Ja osobiscie gram na 3.0 sensa w grze, przy 800 dpi na gryzoniu.
Polecam samemu pokombinować, aby znalezc najlepsza dla Ciebie kombinacje sens/dpi, najlepiej tak, abyś dojezdzajac do krawedzi podkladki obrócił się o ok. 270*.
Polecam jakaś "aim training map" i testować czy po ruchu myszką na cel, zatrzymuje Ci się celownik za daleko, czy w ogóle nie dochodzi do celu. Lub w czasie gry na FFA zwróć uwagę na celownik. Osobiście gram na 2000dpi i 1.8-2.0 sens. Możesz również znaleźć/zrobić jakiś celownik, który nie będzie Ci przeszkadzał. Czym większy celownik, tym mniej będziesz skupiał się, żeby cel był w jego środku.
//edit
Mapa w CS:GO w warsztacie nazywa się "training_aim_csgo2".
Ja obecnie używam "Natec Genesis gx78". Po około 4-5 miesiącach jestem z niej bardzo zadowolony. Poprzednio używałem "A4tech X7 XL-750BK", której zdecydowanie odradzam. Sensor jest dosyć słaby i "niedokładny", przyciski w myszce psują się kolejno w odstępach 4 miesięcy.
Nigdy nie rozumiałem tego pierniczenia o super ultra mega myszki (Może dlatego, że nie jestem tru graczem), od zawsze korzystałem z myszek, których cena nie przekracza około 25 złotych. Nie płaczę i nie żałuję.
Sam zacząłem czegoś szukać i znalazłem takie coś http://steelseries.sklep.pl/p/3/115/steelseries-kana-v2-white-myszki.html . Czytałem wiele opinie i w większości jest oceniana pozytywnie. Co o niej sądzicie?
Sam zacząłem czegoś szukać i znalazłem takie coś http://steelseries.sklep.pl/p/3/115/steelseries-kana-v2-white-myszki.html . Czytałem wiele opinie i w większości jest oceniana pozytywnie. Co o niej sądzicie?
Wolę czerwony
Wolę czerwony
Raczej on nie szuka po kolorze tylko po specyfikacji myszki...
Dołóż do takiej myszki jeszcze podkładek od razu.
jak ustawić myszke pod csgo? szybko.. głupie pytanie i taka sama odpowiedź. Nawet nie powiedziałeś czy chodzi ci o sens. czy nawet o ułożenie na biurku czy coś. Polecam poradniki Izaka jeśli chcecie sie nauczyć grać.
@Boosky jakaś konkretna podkładka?
Siema mógłby ktoś napisać jak mam ustawić mojego gryzonia do grania w CS:GO Z góry THX !!!