Jak usunąć starter trial WoW

Witam serdecznie :)

Jestem nowy na tym forum i chciałem się dowiedzieć jak dokładnie usunąć trial od "World of Warcraft" wiem że trzeba to zrobić na stronie Battlenet w zakładce Support ale nie wiem co dalej czy w "Knowledge Center" czy w "Your Support Tickets" ?

Czy może mi ktoś napisać dokładnie jak to zrobić ktoś kto to już robił będę wdzięczny nigdy tego nie robiłem

Chcę usunąć jedno albo dwa konta bo są zbędne a dwa z dodatkami zostawić żeby był porządek.

Z góry dziękuję.

Wchodzisz na bn i wybierasz Help. Potem My Tickets i Submit a Ticket. Piszesz, że chcesz usunąć któreś konta starter, podaj któe i tyle. Możesz po polsku pisać, bo nawet jak napisz po angielsku to odpowie tbie polski support.

Dokładnie. Sam zrobiłem w podobny sposób. Usunęli Starter tego samego dnia i na dodatek gm zaczepił mnie w grze, przeprosił za zwłokę i zapytał, czy jeszcze czegoś nie potrzebuję. Wszystko odbyło się w j. polskim.

Chcieli od was skan dowodu ?

Kiedyś przenosiłem diablo 3 z konta na konto i napisałem po prostu na live support na battle necie. Wszystko zajęło może 10 minut, przenieśli mi to choć wcale nie musieli. Support pierwsza klasa.

Żadnych skanów nie chcieli. Zresztą wiesz. To konto starter, więc co możesz na nim mieć wartościowego?

Dzięki wielkie za pomoc :) po dwóch dniach w końcu skasowali ten starter.

Problem rozwiązany, więc zamykam.

Witam serdecznie :)

Jestem nowy na tym forum i chciałem się dowiedzieć jak dokładnie usunąć trial od "World of Warcraft" wiem że trzeba to zrobić na stronie Battlenet w zakładce Support ale nie wiem co dalej czy w "Knowledge Center" czy w "Your Support Tickets" ?

Czy może mi ktoś napisać dokładnie jak to zrobić ktoś kto to już robił będę wdzięczny nigdy tego nie robiłem

Chcę usunąć jedno albo dwa konta bo są zbędne a dwa z dodatkami zostawić żeby był porządek.

Z góry dziękuję.