Witam mam może i głupie pytanie ale w skrócie chodzi mi o itemki które są rekomendowane do danego buildu mam aktualnie niecały 60 lv i gram Rangerem pod Caustic Arrow Link: https://www.poebuilds.net/ca
od początku gry chodze w “byle czym” to co mi dropnie i wydaję mi się że jest lepsze od tego co mam to zakładam i tyle nie mam jeszcze ani jednego itemku który powinienem mieć według buildu. jak “zdobyć” lub kiedy iść w kierunku konkretnych itemków pod build i jak je zdobyć ? domyślam się że głównie poprzez handel ale skoro do 60 lv uzbierałem może z 1 exalted i 10 chaosów a to słabo np w tym buildzie klata jaką powinienem nosić to tabula rasa która z połączonymi socketami i odpowiednimi statysktykami kosztuje dużo (przynajmniej dla mnie) więc w skrócie w czym chodzi o jakiego lvla i na jakiem lvl szukać itemków pod build ?
drugie pytanie o levelowanie widziałem filmik gdzie koleś tłumaczył żeby przebiegać przez większość miejscówek bić tylko takie i takie mobki itp… na chwilę obecną nie sprawa mi to kłopotu że gram powoli i odkrywam każdy fragment mapy ale podejrzewam że przy założeniu drugiej postaci wolałbym przez te akty jak najszybciej przebiec i jak ma się sprawa z labiryntami podczasz levelowania kiedy je robić ? na bierząco czy później ?