Jak wbic 61+ gdy spisz

Odplacie sobie na 5:10

Jeśli, rzeczywiście gracze uruchomili mining drilla, to już wiadomo jak wbijali Lv.

Dla niekumatych. Mining Drill to taka funkcja, ze podczas AFK, postać macha nam mieczykiem, bronią (taka animacja). Co 5 min jest tykniecie xp. Ilość XP otrzymujemy od aktualnego poziomu postaci, ale na wersji KR 1 tykniecie daje 0,04 % XP/5 min na poziomie 60.

Czyli na to wychodzi, ze osoby które wbijały 61+ jada na tym.

Co ciekawe wiele innych fajnych funkcji dało sie włączyć. Oglądając ten material, usłyszałem, ze na początku serwera działał już imperial crafting oraz Black Market. Dalio sie to aktywować z poziomu klienta gry.

Spoko, fajnie wiedzieć takie info.

@guru warto zainteresować sie tematem.

Większych bredni dawno nie czytałem. To jest ten xaurus? Chłopie, lepiej pod kościół idź i tam wygłaszaj herezje.

5 minut bzdur o haxach i botach, które zostały fix'niete w maju, albo w czerwcu.

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/112928-mining-drill-so-how-get-xp-when-you-afk/

Mining drill xD Beka.

Żeby, ktoś tu zaraz nie wyskoczył, że gówno gadam, to przynajmniej podam dowody. Nie mam zamiaru zmyślać jak xaurus, żeby sobie fejmu nabić.
Boty które były na przestrzeni Kwiecień-Maj
Bithax BDO

Clock and I decided to stop pursuing BDO for the current future. BDO is officially on hold for the next two months so we can focus on security improvements and toolkits in the near-term. 

Thanks for everyone's interest in the game and the site. We wish you an enjoyable BDO gaming experience and hope, if you're into CSGO, you check out our offering there! 

Xo,
Moon

Drugi bot, czyli Pyx.BDO - chyba najpopularniejszy bot, najbardziej rozbudowany, również padł jakoś w maju/czerwcu. Na dodatek twórca tego bota został podany do sądu przez kako - można też o tym łatwo poczytać.

Ostatnio bot, czyli od mmoviper. Ta sama histora jak wyżej, w czerwcu wyszedł patch, którzy dane z pamięci przeniósł na serwer i skończyło się zabijanie na hita.

Wszystkie te boty padły 3 miesiące temu, ale cóż. Lepiej pisać brednie, że w BDO 3/4 to boty. Jeszcze ten Mining drill xD nie mogę z tego.

A wiecie że ten cały informator jego to deska. co do twoich dowodów puki nie podasz linka do oficialnej wypowiedzi bo to w ramce równie dobrze mogłeś napisać sam po angielsku. ta ooba która gada w fimiku to nie xaurus tylko fangoten ten robi przeglądy i ten filmik był nagrany dla servisu gry-online.pl bo on teraz robi dla nich filmy.

To wklej sobie ten cytat w google... i wyskoczą ci fora na których boty były reklamowane.

Odplacie sobie na 5:10

Jeśli, rzeczywiście gracze uruchomili mining drilla, to już wiadomo jak wbijali Lv.

Dla niekumatych. Mining Drill to taka funkcja, ze podczas AFK, postać macha nam mieczykiem, bronią (taka animacja). Co 5 min jest tykniecie xp. Ilość XP otrzymujemy od aktualnego poziomu postaci, ale na wersji KR 1 tykniecie daje 0,04 % XP/5 min na poziomie 60.

Czyli na to wychodzi, ze osoby które wbijały 61+ jada na tym.

Co ciekawe wiele innych fajnych funkcji dało sie włączyć. Oglądając ten material, usłyszałem, ze na początku serwera działał już imperial crafting oraz Black Market. Dalio sie to aktywować z poziomu klienta gry.

Spoko, fajnie wiedzieć takie info.

@guru warto zainteresować sie tematem.