Widziałem już kilka urządzeń z tym androidem i może ktoś wię zkąd go wziąć i jak go wgrać do LG L5?
Jak wgrać androida 4.4 kitkat?
Gdyby był przy okazji poradnik odnośnie htc sensation byłbym wdzięczny ;d
• Galaxy S4
• Galaxy S4 Zoom
• Galaxy S4 Active
• Galaxy Note 3
• Galaxy Mega (brak informacji czy aktualizacja dotyczy wersji 5,8″, 6,3″ czy też obu)
• Galaxy S III
• Galaxy Note II
• Galaxy S4 Mini
• Galaxy Tab 3
• Galaxy Tab 2
Jeśli chodzi o Galaxy S III, wspomniany dokument mówi jedynie o wariancie z 2 GB pamięci RAM. Nie wiemy, co z innymi wersjami tego telefonu.
Do tej pory nie doczekaliśmy się żadnych, większych wycieków na temat aktualizacji urządzeń Sony. W przypadku tego producenta lista urządzeń, których właściciele mogą być pewni update’u do Androida KitKat przypuszczalnie mogłaby wyglądać tak:
• Xperia Z1
• Xperia Z
• Xperia Z Ultra
• Xperia Tablet Z
• Xperia Tablet S
HTC nie ma ostatnio dobrej passy. Sposobem, w jaki firma mogłaby poprawić nieco swój wizerunek i zachęcić do siebie klientów byłoby przyłożenie się do aktualizacji swoich urządzeń. Jak powinna prezentować się lista w przypadku HTC? Właśnie tak:
• HTC One
• HTC One X+
• HTC One X
• HTC Desire (urządzenia zaprezentowane w 2013 roku)
• HTC Droid DNA
• HTC J
• HTC Butterfly
• HTC One Max
• LG G2
• LG Nexus 4
• LG Nexus 5
• LG Optimus L7 II
• LG Optimus L5 II
• LG Optimus L3 II
• LG Optimus G
• LG Optimus G Pro
• LG Optimus VU
Te urządzenia dostaną tego andka.
Jeszcze gdzieś widziałem też lg l5
A na lg l9 nie będzie nic?
Różnice pomiędzy andkiem 4.3 a 4.4 jest tak nie zauważalna że daj se spokój tyle powiem . Osobiście mam już 4.4.2 i nic ciekawego
L5 chyba niema oficjalnego. Zostaje tylko root i custom, ktorego w obecnych czasach nieoplaca sie wgrywac.
Widziałem już kilka urządzeń z tym androidem i może ktoś wię zkąd go wziąć i jak go wgrać do LG L5?