Jak wszyscy to wszyscy, więc i ja się przywitam :)

Dobry. Mam na imię Justyna, jestem wielką fanką fantasy, a zwłaszcza wszelkiego stwora który z tego tematu wyłazi- viverny, manticory, kelpie, a na przedzie- smoki. W czasie wolnym bawię się w rysunek, rzeźbę, czasem z nudów coś sobie szyję, czytam (głównie Stephen King, Magdalena Kozak, Maja Lidia Kossakowska, ostatnio wpadły mi tez w łapki książki Petera Bretta i pani Friedman i bardzo je sobie chwalę) Okazjonalnie bawię się też w studentkę ZUT-u na kierunku architektura krajobrazu. Grać gram :D miałam swój dwuletni epizod w LoLu, przerzuciłam się na Dotę2, po czym, zniechęcona zachowaniem naszych cudnych wschodnich towarzyszy, zdecydowałam się na tymczasowy urlop. Online obecnie urzęduję głównie w TF2 i w Smite. A prywatnie nadrabiam rażące zaległości na scenie RPG (Muszę...muszę to skończyć!)

Mam skłonności do bycia osobą dość zmienną. Śmieję się głośno, ale równie głośno potrafię pomstować na noobów.

Słuchać słucham. Głównie metal. Uwielbiam Dragonforce (niestety, na koncerty się nie załapałam :< ), niedawno pokochałam też Sonatę Arcticę.

W sumie... chyba starczy :)

EDIT: Rok 1, ale człowiek się czuje jakby spędziła tam wieki :P I tak,wiem że pięknie wyszłam na profilowym ^^

Witamy serdecznie!

Z opisu przypominasz mi pewną osobę, której z nami już nie ma :).

Życzę miłego użytkowania forum.

Też ZUT tylko WI ;) który rok?

Siemanko, siemanko, miłego pobytu Ci życzę :)

Dragonforce gra z playbacku ale za Sonate Arctice propsy. No i miłego pobytu.

ladna jestes na profilowym ;*

Dragonforce nie gra koncertów bo nie dają rady na żywo. : D Kiepawo im to wychodzi. Hyhy miłego pobytu~

Cześć ^^

@UP Odsyłam do jakiegokolwiek koncertu dragonforce z nowym wokalistą. Jak ktoś nie był na ich koncercie, to nawet niech się nie wypowiada ^^

Edyt. bo faktycznie zszedłem na offtop

@up A Ciebie odsyłam do regulaminu, nie spamuj.

Witamy na forum, miłego pobytu! Wszyscy wiemy że taki nie będzie ale lubimy kłamać w rodzinie :>

witaj kolezanko :P miło by było od Ciebie przeczytac PW w celu wymiany pogladow oczywiscie hehe

ciekawe polaczenie , wydajesz osoba bardzo nietypowa ,

jakies party w smite moze ,hehe ^^

Pochwalony, Miłego pobytu w wariatkowie

Cze

Ahoooj

Witam serdecznie i życzę szybkiego zaklimatyzowania się w naszej małej społeczności :)

Witam

Może przyjdzie nam kiedyś wspólnie zagrać w smite'a ;p

Dobry. Mam na imię Justyna, jestem wielką fanką fantasy, a zwłaszcza wszelkiego stwora który z tego tematu wyłazi- viverny, manticory, kelpie, a na przedzie- smoki. W czasie wolnym bawię się w rysunek, rzeźbę, czasem z nudów coś sobie szyję, czytam (głównie Stephen King, Magdalena Kozak, Maja Lidia Kossakowska, ostatnio wpadły mi tez w łapki książki Petera Bretta i pani Friedman i bardzo je sobie chwalę) Okazjonalnie bawię się też w studentkę ZUT-u na kierunku architektura krajobrazu. Grać gram :D miałam swój dwuletni epizod w LoLu, przerzuciłam się na Dotę2, po czym, zniechęcona zachowaniem naszych cudnych wschodnich towarzyszy, zdecydowałam się na tymczasowy urlop. Online obecnie urzęduję głównie w TF2 i w Smite. A prywatnie nadrabiam rażące zaległości na scenie RPG (Muszę...muszę to skończyć!)

Mam skłonności do bycia osobą dość zmienną. Śmieję się głośno, ale równie głośno potrafię pomstować na noobów.

Słuchać słucham. Głównie metal. Uwielbiam Dragonforce (niestety, na koncerty się nie załapałam :< ), niedawno pokochałam też Sonatę Arcticę.

W sumie... chyba starczy :)

EDIT: Rok 1, ale człowiek się czuje jakby spędziła tam wieki :P I tak,wiem że pięknie wyszłam na profilowym ^^