Dobry. Mam na imię Justyna, jestem wielką fanką fantasy, a zwłaszcza wszelkiego stwora który z tego tematu wyłazi- viverny, manticory, kelpie, a na przedzie- smoki. W czasie wolnym bawię się w rysunek, rzeźbę, czasem z nudów coś sobie szyję, czytam (głównie Stephen King, Magdalena Kozak, Maja Lidia Kossakowska, ostatnio wpadły mi tez w łapki książki Petera Bretta i pani Friedman i bardzo je sobie chwalę) Okazjonalnie bawię się też w studentkę ZUT-u na kierunku architektura krajobrazu. Grać gram miałam swój dwuletni epizod w LoLu, przerzuciłam się na Dotę2, po czym, zniechęcona zachowaniem naszych cudnych wschodnich towarzyszy, zdecydowałam się na tymczasowy urlop. Online obecnie urzęduję głównie w TF2 i w Smite. A prywatnie nadrabiam rażące zaległości na scenie RPG (Muszę...muszę to skończyć!)
Mam skłonności do bycia osobą dość zmienną. Śmieję się głośno, ale równie głośno potrafię pomstować na noobów.
Słuchać słucham. Głównie metal. Uwielbiam Dragonforce (niestety, na koncerty się nie załapałam :< ), niedawno pokochałam też Sonatę Arcticę.
W sumie... chyba starczy
EDIT: Rok 1, ale człowiek się czuje jakby spędziła tam wieki I tak,wiem że pięknie wyszłam na profilowym ^^