Hej, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda teraz end game w Vindictus?
Jak wygląda PvP? Czytałem, że jakieś siege wprowadzają / wprowadzili
Proszę o wypowiedź praktyków
również bym chętniej dowiedział się o niej od kogoś kto ją ogarnia
również bym chętniej dowiedział się o niej od kogoś kto ją ogarnia
Bo w sumie zagrałbym w jakieś MMORPG z open PvP / PK lecz takowego dobrego nie ma.
Rzuciłem sobie cień na ciekawe tytuły (grywalne).
C9 (posiada system invade co mi sie cholernie podoba, brak mi tylko siege i wojen gildii).
Vindictus
Cabal
DCUO
Lineage 2 (które stanowczo mi się przejadło)
GW2 - gdzie PvP na WvW jest marcie (tylko w zergach, zaś sPvP jest nawet przyjemne lecz brak satysfakcji bo nie grasz tą swoją wykokszoną postacią z PvE tylko na gotowca...
Tak samo bym się. Chęcią dowiedzial co i jak na end game
W Aionie jest kozackie PvP, sprawdź sobie.
Na pvp mało kto gra - balans między postaciami leży i kwiczy.
End game sprowadza się do codziennego, nudnego męczenia tych samych instancji. Jeśli ktoś jest nowy w temacie action mmo i non target to początkowo może i przypadnie mu to do gustu. Jednak po pewnym czasie już samo patrzenie na ikonkę vindictusa na pulpicie powoduje odruchy wymiotne.
Ale żeby nie było, że sam hejt. Ta gra ma jednak coś w sobie (system walki pewnie), że po pewnym czasie zawsze do nie powracam.
Reasumując: Vindictus nie jest grą typowego no-life'a. Grając od rana do wieczora, szybko się do niej zrazisz i rzucisz w kąt.
W Aionie jest kozackie PvP, sprawdź sobie.
W Aionie na serwerze Nexus stworzyłem największy Polski Legion. Znam Aiona lecz założyłem temat by dowiedzieć się jak wygląda PvP w Vindictusie i jakie są tryby. Nie mam jak wejść do gry ;-)
PvP Jak zawsze qleje. Endgame bardzo dobry. Wiele dungow oraz kompletowanie scrooli.
Zawsze mozesz zagrac w AOC ja gram i jest fajnie.