Jak wygląda end game i PvP

Hej, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda teraz end game w Vindictus?

Jak wygląda PvP? Czytałem, że jakieś siege wprowadzają / wprowadzili :D

Proszę o wypowiedź praktyków :D

również bym chętniej dowiedział się o niej od kogoś kto ją ogarnia :)

również bym chętniej dowiedział się o niej od kogoś kto ją ogarnia

Bo w sumie zagrałbym w jakieś MMORPG z open PvP / PK lecz takowego dobrego nie ma.

Rzuciłem sobie cień na ciekawe tytuły (grywalne).

C9 (posiada system invade co mi sie cholernie podoba, brak mi tylko siege i wojen gildii).

Vindictus

Cabal

DCUO

Lineage 2 (które stanowczo mi się przejadło)

GW2 - gdzie PvP na WvW jest marcie (tylko w zergach, zaś sPvP jest nawet przyjemne lecz brak satysfakcji bo nie grasz tą swoją wykokszoną postacią z PvE tylko na gotowca...

Tak samo bym się. Chęcią dowiedzial co i jak na end game

W Aionie jest kozackie PvP, sprawdź sobie.

Na pvp mało kto gra - balans między postaciami leży i kwiczy.

End game sprowadza się do codziennego, nudnego męczenia tych samych instancji. Jeśli ktoś jest nowy w temacie action mmo i non target to początkowo może i przypadnie mu to do gustu. Jednak po pewnym czasie już samo patrzenie na ikonkę vindictusa na pulpicie powoduje odruchy wymiotne. :D

Ale żeby nie było, że sam hejt. ;) Ta gra ma jednak coś w sobie (system walki pewnie), że po pewnym czasie zawsze do nie powracam.

Reasumując: Vindictus nie jest grą typowego no-life'a. Grając od rana do wieczora, szybko się do niej zrazisz i rzucisz w kąt.

W Aionie jest kozackie PvP, sprawdź sobie.

W Aionie na serwerze Nexus stworzyłem największy Polski Legion. Znam Aiona lecz założyłem temat by dowiedzieć się jak wygląda PvP w Vindictusie i jakie są tryby. Nie mam jak wejść do gry ;-)

PvP Jak zawsze qleje. Endgame bardzo dobry. Wiele dungow oraz kompletowanie scrooli.

Zawsze mozesz zagrac w AOC ja gram i jest fajnie.

Hej, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda teraz end game w Vindictus?

Jak wygląda PvP? Czytałem, że jakieś siege wprowadzają / wprowadzili :D

Proszę o wypowiedź praktyków :D