Więc moje pytanie jest następujące- jak wygląda mid i end game z owej gry.Czy są jakieś otwarte pvp? pk? raidy? bossy? itp,itd
I jaka klasa jest najlepsza dla żóltodzioba?
Licze na szybką odpowiedź,z góry dziękuje.
Dobranoc.
Więc moje pytanie jest następujące- jak wygląda mid i end game z owej gry.Czy są jakieś otwarte pvp? pk? raidy? bossy? itp,itd
Dobranoc.
Podłączam się do tego pytania, jestem prawie przy mid game.
End game to > instancje , nexusy, daily, alliansy ,raidy, bg prawie wszystko to pvp, ale nużące to jest trochę.
Wbijanie lvl'i no jedynie to że na 30 lvl'u można isc na bg, to tylko questy, questy i questy ew. fast exp jak masz tera club. Jeżeli nie masz ludzi do grania to ci się szybko znudzi.
Polecam Sorca dobry na pve , ale nie ma czegoś takiego jak klasa dla "początkującego" każda wymaga jednego a druga innego wiec ciężko powiedzieć ;D
*Ogólnie po ostatnich patchach gra jest nastawiona na to żeby szybko wbić 60 więc mid game... jest nudne.
Nie ma mid game .
END game jest strasznie farmerski, a wysiłek jest słabo nagradzany.
Oczywiście jest wszysto co chcesz, raidy, pvp, bossy.
End game to głównie insty i intancjowe pvp, z tym że lepszy gear pve nie daje tyle mocy, ile trzeba włożyć wysiłku w wyfarmienie czegoś super. A enhant to istna katorga.
Od 30 lvl'a można olać prawie cały content pve i robić sobie battlegrounda, od czasu do czasu wykonując main questy.
Jeżeli lubisz pvp, to tak end game Ci podejdzie, co prawda jest teraz masa dungów na pve, ale no kurde nagroda jest kiepska w stosunku do wysiłku a do tego jest stres bo trzeba mieć na prawdę niezłego skilla i ogarniać patterny bossów.
Ostatnio dodali nowe frakcje PVP, dzięki czemu jest jeszcze więcej pvp w grze(spore instancyjne tereny< ale już nie battlegroundy, przypominają trochę to co się działo kiedyś na wojnie w Knight Online) no i łatwiej zdobyć itemki pvp które są lekko gorsze od conjuctów.
Dobranoc.