Witam. Mam takie pytanko, a mianowicie jak wygląda sprawa z kluczykami/dostępem do gry ? Przeszukałem dzisiaj cały internet chyba w poszukiwaniu jakiegoś giveawaya i nic. Ja dostałem się do bety ale poszukuję kluczyka dla znajomego. Jakby ktoś by był tak miły i pomógł mi zgarnąć jakiś kluczyk, ewentualnie poinstruował gdzie szukać itp, byłbym zobowiązany Mogę np udostępnić któreś z moich kont do innych gier w zamian za kluczyk/konto z dostępem. Pozdrawiam.
Jak wygląda sprawa z dostępem?
Nie rozumiem ile razy można pisać to samo. Na chwile obecną są dwie możliwości zdobycia gry.
1. Dostajesz dostęp od Blizza na konto
-wystarczy zapisać się do testów HotSa w swoim profilu na battle necie
2. Bierzesz udział w jakimś giveawayu (których teraz aktualnie nie ma chyba w ogóle xd)
- trzeba sprawdzać często w googlach hasła "heroes of the storm giveaway"
Myślę, że nie jest to jakoś wybitnie trudne do zrozumienia. Wcześniej było sporo giveawayów, teraz nie ma chyba wcale, więc trzeba czekać albo na dostęp od Blizza albo na jakieś giveawaye na necie. Trzeba się nauczyć trochę cierpliwości. Nie wszystko w życiu można mieć od ręki...
Możesz też oglądać takich streamerów jak np. FollowGrubby, który co 3 winy rozdaje klucz do HotSa.
Lista konkursów społecznościowych, większość jeszcze otwarta.
Dzięki Moltag.
Witam. Mam takie pytanko, a mianowicie jak wygląda sprawa z kluczykami/dostępem do gry ? Przeszukałem dzisiaj cały internet chyba w poszukiwaniu jakiegoś giveawaya i nic. Ja dostałem się do bety ale poszukuję kluczyka dla znajomego. Jakby ktoś by był tak miły i pomógł mi zgarnąć jakiś kluczyk, ewentualnie poinstruował gdzie szukać itp, byłbym zobowiązany Mogę np udostępnić któreś z moich kont do innych gier w zamian za kluczyk/konto z dostępem. Pozdrawiam.