Witam, chciałbym Was spytać jak wygląda populacja ludzi w grach:
Mythos Global
Mu Online
Knight Onine US
Savage 2
Dungeons & Dragons Online
Avalon Heroes Online
I co do D&D opłaca się grać f2p?
I tak przy okazji Path of Exile jakie ma wymagania?
Mythos Global
Mu Online
Knight Onine US
Savage 2
Avalon Heroes Online
Z tych co wymieniłeś najlepiej zacząć w Mu Online, DDO, ponieważ gra tam najwięcej ludzi, może jeszcze Avalon? Tego już nie wiem
DDO opłaca się grać f2p, jest przyjemnie.
PoE wymagania:
Procesor:
Pentium D 830, 3GHz
Pamięć RAM:
2GB
Karta graficzna:
GeForce GT 120
System operacyjny:
Windows XP
źródło ( miastogier.pl )
Jeżeli chodzi o MuOnline to zależy czy szukasz priva, na każdym priv masz info o ilości graczy, kont etc. czy chcesz grać na globalu to jest masa ludzi serwer Valhalla 7 jest opanowany przez Polaków więc tam może Ci się spodobać.
A może mi ktoś powiedzieć, czy jest sens, grania bez zamiaru wydawania real kasy na IS, czy jestem w stanie coś zdziałać, no i czy wogle jest sens zaczynania gry od początku... ^^
Witam, chciałbym Was spytać jak wygląda populacja ludzi w grach:Mythos GlobalMu Online
Mu Online, mimo, że to już staruszek po 1241241241241412 modyfikacjach i operacjach plastycznych, to nadal jest tam duża społeczność. Poza tym zawsze jest pełno, pełno serwerów prywatnych, o najróżniejszych specyfikacjach i wersjach. A na największych z nich ludzi masz tyle, że na pewno nie będziesz się nudził. Ogólnie Mu to taki mały fenomen, dużo nowsze gry już dawno poumierały, a w MU możesz śmiało iść się bawić. Aczkolwiek mamy 2013 rok, warto wracać ?
Co do Mythosa? Społeczność tej gry została wpierdzielona przez niedźwiedzie, a gra jest praktycznie martwa( nie mówiąc już o tym, że po bardzo krótkim czasie zamknięto europejską wersję).
W D&D nie masz co grać na F2P.
I co do D&D opłaca się grać f2p
Tylko na początkowych levelach, potem bez kasy gra nie będzie dawała tyle frajdy. Ja to f2p w D&D traktuje jak trial.
Mythos Global
Upadła, nie masz się nawet co zabierać za ten crap.
MuOnline
Na globcu jest obecnie baardzo średnio, poleciłbym ci grać na serwerach prywatnych (dla mnie najlepszy jest season2)
Knight Onine US
Sporo botów, nie wiem czy jest sens zaczynać...
Avalon Heroes
Gra umarła.
Co do Savage2 to rok temu średnio było z populacją, nie mniej jednak jest to popularna gra na linuxa.
Komputer mi się spalił, czekam na nowy, jakieś 2 miechy a przez ten czas muszę coś robić. Dzieki wszystkim za odpowiedzi, myślę że zobaczę jakie są privy MU online albo zagram na global w końcu mam już tam postać, może do niej wrócę.
Gdzieś czytałem, że ma być Mu online 2 czy to prawda? Jesli tak to kiedy by miało wyjść?
Zapowiedzi były, ale z tego co było mówione jakiś czas temu ekipy brak. Jeśli coś by się tworzyło to pewno 2014-2015.
Mythos Global
Mu Online
Knight Onine US
Savage 2
Avalon Heroes Online