Jak aktualnie wygląda Cabal? Coś słyszałem o nowym dodatku. Czy wbijanie lvli = 100 lv w tydzień? Tak samo z goldem? Jakieś polskie gildie są? Na jakim serwerze najlepiej grać (dużo Polaków, nie polaczków)
Jak wygląda teraz Cabal?
nie gram juz z rok, ale powiem ci tak 100lvl w tydzien to prawda i norma, chociaz to nic nie znaczy, bo zabawa i tak zacyzna sie dopiero od 110-120lvla, gdzie koncza sie questy, i idziesz expic, na mapach, na ktorych pojawiaja sie juz ludzie z przeciwnej nacji i lubia przeszkadzac, oraz na dungach, kasy na poczatku troche nazbierasz, ale i tak wiekszosc wydasz na skille. Polskich gildii bylo multum, na wszystkich serwerach, wiec poprostu idz tam gdzie masz znajomych czy cos.
Na dniach wróciłem do Cabala , więc mogę napisać jak to wygląda.
Dostajesz teraz sporo pieniędzy za questy ( miałem 70kk + wykupione wszystkei skille na master przy 65 lvlu)
Co rankup , dostaniesz 1-2 skille z questa jeden z upgrade i attack.
Lvl 100 można wbić w 2-3 dni , bez skillowania i grając więcej niż 2 godzinki. Ogólnie szybko się expi do 100.
Gra się zrobiła łatwa na początku , mini bossy na mapach z których lecą itemki. Na 10 lvlu można mieć 50% crit rate.
Nowy update , nowe skille. Nie ma już nudnych , długich dungów. Sciagaj i graj najwyżej odinstalujesz.
No teraz wszystko jest ułatwione i z tym żeby nabić 100 lvl w tydzień to chyba trzeba grać na prawdę mozolnie, bo jak to kolega wyżej powiedział to kwestia 2-3 dni. Ja już nie gram na globalu czasem na priwa sobie wejdę, gdzie są starsze update.
Co z tego że wbijesz 100 w 3dni skoro zostana ci do wbicia rangi ze skillowania bez nich nie ma sensu pchać się dalej w gre bo nawet z gearem nie da rady iść dalej.
Więć conjamniej póltora tygodnia trzeba grać by wbić ten 100 i wyskillować transa.
Gra jest łatwiejsza to prawda ale 100lv to tak naprawdę początek gry i mówie ci tak warto wracać,gildia zawsze jakaś się znajdzie gold na średni gear też zdobędziesz.
Choć już przestałem grać to nowe updaty z Rising force wniosły wiele świeżości-achievy,b3f,battlefieldy nowe i wielee innych rzeczy. Jednak do dziś nie udało mi się wbić 190lv brakuje paru lvli ale naprawdę teraz na wyższych levelach jest więcej do roboty i gra idzie w coraz to lepszym kierunku.
@UP Co za problem kupić tabsy do skill exp i zostawić na training dummy ? Po za tym po części nabija ci się skillexp podczas robienia zwykłcyh misji na zabijanie zwłaszcza z początku gdy masz po 40 barów do naładowania, później idzie to w parze gdy wysyłają ciebie np. na bfa aby zbierać pierdołki
Mi nie przeszkadza to, że ułatwili wbijanie do 100 lvl bo od tego zaczyna sie zabawa i praca nad levelowaniem od 0-100 było łatwo juz od czasów ep3 więc nie róbcie wielkiego halo
- Pierdzielenie o Szopenie... Sprawa wygląda tak wbijasz 1-2 dni 100 lvl, z questów dostajesz również skill exp więc na 100 lvl masz G.Master beż dotykania niczego. Skille też dostajesz...
- Na eventach możesz kupić sigmetal(amp i 2 sloty) po wbiciu go na +13 robi ci się account bind...
- Wbicie rzeczy na +13 to kwestia kasy i premium Saferów
- teraz dodali nowy typ upgrade który dodaje jeszcze jakieś bonusy
- Ogólnie rzecz biorąc za dobry stuff zapłacisz kilkadziesiąt miliardów (za komplet może z 30B)
- Różnica pomiędzy graczami rozpocznającymi grę ,a tymi którzy ciągle w nią grają jest ogromna , na tyle ,że ty zaczynając od nowa i mając lvl 150
- możesz dostać po d*pie od 105 lvla z OP stuffem...
- Cabal od 2008 stał się szrotem dla mnie nastawionym na "kup CC"
- deski z AMP i takie tam różne...
Jak aktualnie wygląda Cabal? Coś słyszałem o nowym dodatku. Czy wbijanie lvli = 100 lv w tydzień? Tak samo z goldem? Jakieś polskie gildie są? Na jakim serwerze najlepiej grać (dużo Polaków, nie polaczków)