Jak wygląda teraz Sytuacja na Sunwell?

Witam mam pytanie odnośnie serwera Sunwell czytałem duzo starych tematow o nim z 2010 roku na roznych forach ale chcialbym wiedziec jak wyglada tam sytuacja jak sprawuje sie administracje czy wszystkie skille dzialaja lagi itp prosze o pisanie prawdziwych odpowiedzi gdyz jest to dla mnie wazna sprawa czy może lepszym wyjsciem bedzie hellground

Wszystko działa, zero lagów, bardzo dobrze się gra.

Wybierz Sunwell.

Nie jest Perfekcyjnie, ale nie znajdziesz lepszego.

Przede wszystkim Dungeon Finder działa.

Zdecydowanie bardziej polecam ci Hellground, mało bugów, TBC, więcej graczy, fajne community, brak IS jak na Sunwellu, ogólnie, pod każdym względem lepszy od Sunwella. Jeżeli jednak tak bardzo chcesz grać na WOTLK'u, to polecam Moltena.

chyba zdecyduje sie na tbc zreszta na globalu tez mam odblokowana zawartosc tylko clasica + tbc narazie zapoznaje sie z gra ale raczej wpadne na HG aha i pytanko jeszzcze troche noobskie ale coz: od jakiego lvla mag w wowie ma water summona?

Jeżeli mnie pamięć nie zawodzi to 55.

Ok dziekuję za wszystkie odpowiedzi temat można zamknąć.

Witam mam pytanie odnośnie serwera Sunwell czytałem duzo starych tematow o nim z 2010 roku na roznych forach ale chcialbym wiedziec jak wyglada tam sytuacja jak sprawuje sie administracje czy wszystkie skille dzialaja lagi itp prosze o pisanie prawdziwych odpowiedzi gdyz jest to dla mnie wazna sprawa czy może lepszym wyjsciem bedzie hellground