Witam mam ostatnio na celu zdobycie DayZ jednak nie wiem czy gra będzie chodzić co najmniej 30fps gdy spełniam wymagania systemowe(minimalne) czy nawet jeśli je spełniam to będzie ladżyć?
Jak z optymalizacją w DayZ?
Możesz podać specyfikę kompa?
Możesz podać specyfikę kompa?
4rdzeniowy processor AMD Phenom 9650 Quad-Core processor 2.30ghz
Karta graficzna:512mb pamięci
Ram:2gb
windows 7 64bit home premium
Będzie działać pod wyjątkiem że dorzucisz 1gb ram. Ramy zbyt dużo nie kosztują.
Będzie działać pod wyjątkiem że dorzucisz 1gb ram. Ramy zbyt dużo nie kosztują.
Wróżka się znalazła. TequPlay podał tylko ilość pamięci na karcie a na tej podstawie raczej ciężko stwierdzić czy gra będzie działać płynnie, bo równie dobrze to może mieć geforce 8500gt z 512mb.
Bedzie działać ,lecz będziesz musiał czekać na Optymalizację.Dla porównania posiadam : i5 4570 i gtx 760 oc i gram średnie-lekko wysokie.
Specjaliści się znaleźli... Stwierdzili, że będzie działać jak koleś nie podał nawet jaka ma kartę graficzną hahaha. A może ma zintegrowana 512mb i co? Tez mu pójdzie? Zaczynam wątpić coraz bardziej w to forum i naszych "doradców". Proponuje aby w takich tematach nie zabierać głosu jeśli nie macie nic mądrego do powiedzenia bo koleś może przez was ~100zł stracić i sobie nie pogra^^
NVIDIA GeForce 9600 GT to dokładnie moja karta graficzna -.- no i jak?
NVIDIA GeForce 9600 GT to dokładnie moja karta graficzna -.- no i jak?
Powiem Ci tak. Odpalić to odpalisz DayZ ale na rewelacje nie licz.
Jak to całe forum, gówno się zna. Nawet ludzie ktorzy besztaja innych gowno sie znaja jak Caratusch
Karta zintegrowana czerpie pamiec z RAMu
A komp jest drewniany. Do tego te AMD...
Jak to całe forum, gówno się zna. Nawet ludzie ktorzy besztaja innych gowno sie znaja jak CaratuschKarta zintegrowana czerpie pamiec z RAMuA komp jest drewniany. Do tego te AMD...
I podobnie jak Ty z tą różnicą, że ja DayZ posiadam i mogę ocenić czy pójdzie czy nie na podstawie własnego sprzętu i kilku innych na których grę tą testowałem a Ty bazujesz na opowieściach innych wyczytanych w czeluściach internetu "fachofcu"^^ To, że ma komputer "drewniany" nie zmienia to faktu, iż gra mu na tym kompie pójdzie. Tylko tak jak wspomniałem niech nie nastawia się na rewelację. A odniesienie moje do zintegrowanej karty nie odnosiło się do jego przypadku bo to nie możliwe w tej konkretnej kwestii ale do tego, że ktoś ocenia kartę po ilości jej pamięci to tak gwoli ścisłości kolego.
Jak to całe forum, gówno się zna. Nawet ludzie ktorzy besztaja innych gowno sie znaja jak CaratuschKarta zintegrowana czerpie pamiec z RAMuA komp jest drewniany. Do tego te AMD...
się dziwisz że komp drewniany jak ma 6lat mój znajomy ma 2letniego znacznie gorszego i żyje -.-
Witam mam ostatnio na celu zdobycie DayZ jednak nie wiem czy gra będzie chodzić co najmniej 30fps gdy spełniam wymagania systemowe(minimalne) czy nawet jeśli je spełniam to będzie ladżyć?