Jak z populacją na PL? Nadal nikogo nie widać?
Jak z populacją na PL?
juz lepiej grac na Eu albo Us
Wbiłem w weekend na swoje konto. Z jednej z największych gildii za czasów kiedy grałem nie pozostało śladów, grających jest mało i głownie są to Ci którzy mają max lvl i runy 8-10 lvl i szkoda teraz im skończyć grę Gra sama w sobie jest dobra, na pewno jedna z lepszych pozycji f2p, jednak czegoś jej brakuje... Nie umiem powiedzieć czego ale jakoś tak samoczynnie mnie znudziła:)
lepiej us
lepiej us
Niech zgadnę. Teraz będziesz na pałę byle co postował w każdym temacie żeby nadrobić liczbę postów bo chcesz być pro top hiper super gracz tak?

@UP
Aty co niby teraz zrobiłeś??
Wracając do tematu polskiego serwera...No cóż mogło być lepiej także jeżeli lubisz przeludnione serwery albo chociaż dużą populację to polski Allods nie jest dla Ciebie
No więc nie wracam do tej gry. Może kiedyś jak będzie dużo ludzi.
Nie polecam serwera PL, wbiłem lvl 25 i skończyłem grać dlaczego ? Polaczki ... widziałem koleś lata obok mnie na spocie, zabieramy sobie moby, zapraszam go do party a koleś mnie wyzywa, że to jego miejsce bo był tutaj pierwszy (WTF?!) itp... i grę zakończyłem.
Tak że jak chcecie zaczynać grać to EU/US
Up. A może koleś nie chciał party ''Polaczku'' :>
Co do samego tematu to mnie ostatnio męczyło sumienie by wrócić na PL ale niestety is i słaba populacja odrzuca ; /
Nie uważasz że normalna osoba powinna odpisać coś w stylu "nie dzięki za party" a nie wyzywać bez powodu...
Widzę że dalej jest problem z czytaniem ze zrozumieniem co u niektórych osób
Niech zgadnę. Teraz będziesz na pałę byle co postował w każdym temacie żeby nadrobić liczbę postów bo chcesz być pro top hiper super gracz tak?Już otrzymał warn za offtop + zawieszenie konta na 24h -Revolutio
Lol pół człowiek - pół Caratusch
Chodź do Darkfall'a wariacie. ;]
Wbiłem w weekend na swoje konto. Z jednej z największych gildii za czasów kiedy grałem nie pozostało śladów, grających jest mało i głownie są to Ci którzy mają max lvl i runy 8-10 lvl i szkoda teraz im skończyć grę Gra sama w sobie jest dobra, na pewno jedna z lepszych pozycji f2p, jednak czegoś jej brakuje... Nie umiem powiedzieć czego ale jakoś tak samoczynnie mnie znudziła:)
Allods owszem jest dobry, ale jak wszystkie gry oparte na schemacie wow'a jest bardzo powtarzalny - w sensie w pewnym momencie dochodzimy do etapu, w którym powatarzają się te same dungeon'y, battlegroundy w nieskończoność. Do tego na naszym polskim serwerze jak jeszcze grałem, to pvp między frakcjami nie istniało, bo wszystko było z góry ustalone, przeciwne frakcje się po prostu dogadywały zamiast rywalizować - co właściwie negowało sens gry.
No i oczywiście jak 99% f2p mmorpg'ów Allods jest pay 2 win, ale to akurat standard. Co gorsza tu nie ma za bardzo granicy górnej, więc można równie dobrze wrzucić w runy 20-30 tysięcy złotych i mieć najlepszą postać na serwerze w powiedzmy miesiąc.
Żeby w miare komfortowo grać i mieć przeciętną postać do pvp, wypada wrzucić jakieś 40PLN/miesiąc - dlatego imo lepiej kupić sobie abonament do jakieś gry p2p i mieć równe szanse ze wszystkimi pozostałymi, niż męczyć się w systemach, w których pvp polega na walce w wyrzucanie pieniędzy w wirtualną postać.
A jak na US pingi? Da się grać?
Jak z populacją na PL? Nadal nikogo nie widać?