Ukryty akurat nie Ciebie miałam na myśli, tylko osoby które wielce płaczą, że jest p2w w tej grze.
No pierwsze 30-40 lvl i z górki.
Ukryty akurat nie Ciebie miałam na myśli, tylko osoby które wielce płaczą, że jest p2w w tej grze.
No pierwsze 30-40 lvl i z górki.
Wróciłem! W końcu mogę znowu pisać na forum ja dzisiaj wbiłem właśnie przed chwilą 40 lvl i idę grać dalej elo
Jak kupić kostiumy za golda? i czym ulepsza się itemy na + 1, 2 itd
Kolego, wpadnij na strima czasem to Cię nauczę grać
Kupujesz walutę premium za golda w grze, jest do tego zakładka w cash shopie. Itemy ulepszasz 'phlogistonami' (proszę medal dla tłumacza). Depleted do +4, Argent +8, Red +12, Azure +16.
Kolego, wpadnij na strima czasem to Cię nauczę grać Kupujesz walutę premium za golda w grze, jest do tego zakładka w cash shopie. Itemy ulepszasz 'phlogistonami' (proszę medal dla tłumacza). Depleted do +4, Argent +8, Red +12, Azure +16.
O której streamujesz? Potrzeba mi zachęty.
Kolego, wpadnij na strima czasem to Cię nauczę grać Kupujesz walutę premium za golda w grze, jest do tego zakładka w cash shopie. Itemy ulepszasz 'phlogistonami' (proszę medal dla tłumacza). Depleted do +4, Argent +8, Red +12, Azure +16.
Sorki ale nie wytrzymałem, kupowanie bezpośrednio waluty od ludzi za kasę in-game jest ok, ale wprowadzenie itemów na AH za kase in-game jest 'be', 'fe', 'pase'. Sorki ale ludzi zachwalający politykę RO i jednocześnie jedzący po BDO wprost nazywam obecnie hipokrytami.
Powodzenia... i miłej gry.
Sorki ale nie wytrzymałem, kupowanie bezpośrednio waluty od ludzi za kasę in-game jest ok, ale wprowadzenie itemów na AH za kase in-game jest 'be', 'fe', 'pase'. Sorki ale ludzi zachwalający politykę RO i jednocześnie jedzący po BDO wprost nazywam obecnie hipokrytami. Powodzenia... i miłej gry.
Trochę ten post jest nie potrzebny w ogóle. Czy dobrze rozumiem. Wprowadzanie itemów na AH za kase in-game chyba jest w każdej grze i tak działa ekonomia na serwerach? Z drugiej strony piszesz, że kupowanie waluty (rozumiem, że tej z IS) od graczy jest ok? Ale po co skoro możesz wymienić walutę in-game przez co rozumiem potocznie zwany Gold na walutę z IS.
Trochę ten post jest nie potrzebny w ogóle. Czy dobrze rozumie. Wprowadzanie itemów na AH za kasy in-game chyba jest w każdej grze i tak działa ekonomia na serwerach? Z drugiej strony piszesz, że kupowanie waluty (rozumiem, że tej z IS) od graczy jest ok? Ale po co skoro możesz wymienić walutę in-game prsez co rozumiem potocznie zwany Gold na walutę z IS.
Rzeczywiście nie rozumiesz, więc tłumaczyć nie będę
Sorki ale nie wytrzymałem, kupowanie bezpośrednio waluty od ludzi za kasę in-game jest ok, ale wprowadzenie itemów na AH za kase in-game jest 'be', 'fe', 'pase'. Sorki ale ludzi zachwalający politykę RO i jednocześnie jedzący po BDO wprost nazywam obecnie hipokrytami. Powodzenia... i miłej gry.
Ale kiedy ja jechałem po BDO za itemki z IS na AH? Bo sobie nie przypominam. W BDO już od dawna nie gram i nie obchodzi mnie co tam się dzieje Wychodzi na to samo więc nawet nie wiem dlaczego miałbym sie przyczepić
Wieczorami zazwyczaj
Nie chodziło o Ciebie personalnie. Chodzi o samo rozwiązanie, wielu ludzi którym tak ostro przeszkadzał IS w BDO teraz zachwala RO i jest mega zadowolony z polityki ISa... już nie wspomnę o to ile trza grać, jaki jest grind - to że jest to Daily Quest Fest oraz never ending farma jednego dunga...
to że jest to Daily Quest Fest oraz never ending farma jednego dunga...
YYY pisze to osoba która 3/4 czasu lowi ryby na afku, grajac w gre ktora nie ma max lvla wiec mozna jedynie farmic ch wie co do usranej d*py, a dunga nie ma nawet tego jednego, zeby go przyfarmic
Dreedzik dalej w formie,
Szacun
Chcesz powiedzieć, że w bdo nie ma dungeon'ów? Tak w ogóle to ja już się wypowiadałem tutaj kilka razy na ten temat. Naprawdę nie wiem czy ludzie trolują żeby trolować czy są po prostu tak zawistni. Ja wychodzę z takiego założenia nie grałem w grę nie oceniam. A z drugiej strony dorosłem już do tego, że gry f2p. Muszą jakoś zarobić/zwrócić się finansowo itd. Serwery nie działają na powietrze. Dla mnie każda forma jest ok do czasu kiedy mogę kupić TUTAJ PRZYKŁAD w Item Shopie np. Miecz +11 przy czym w grze normalnie wykrafcić można +10 i nie ma innego sposobu na zdobycie go grając normalnie bez płacenia. Tyle w temacie. Wracan pekować noobów w Revelation Online elo!
YYY pisze to osoba która 3/4 czasu lowi ryby na afku, grajac w gre ktora nie ma max lvla wiec mozna jedynie farmic ch wie co do usranej d*py, a dunga nie ma nawet tego jednego, zeby go przyfarmic Dreedzik dalej w formie, Szacun
Nie będę zaśmiecał teamtu, bo szkoda go. Pogadamy za co najmniej rok, chciałbym ilu z "obrońców" RO i systemu IS/$ pozostanie in-game i tyle w temacie.
Chcesz powiedzieć, że w bdo nie ma dungeon'ów? Tak w ogóle to ja już się wypowiadałem tutaj kilka razy na ten temat. Naprawdę nie wiem czy ludzie trolują żeby trolować czy są po prostu tak zawistni. Ja wychodzę z takiego założenia nie grałem w grę nie oceniam. A z drugiej strony dorosłem już do tego, że gry f2p. Muszą jakoś zarobić/zwrócić się finansowo itd. Serwery nie działają na powietrze. Dla mnie każda forma jest ok do czasu kiedy mogę kupić TUTAJ PRZYKŁAD w Item Shopie np. Miecz +11 przy czym w grze normalnie wykrafcić można +10 i nie ma innego sposobu na zdobycie go grając normalnie bez płacenia. Tyle w temacie. Wracan pekować noobów w Revelation Online elo!
Dla mnie to też nie ma znaczenia, gra niezależnie od rodzaju musi się utrzymać, support, serwery ani dodatki/patche za free się nie robią. Szkoda tylko, że ludzie uważają iż jeśli zapłacą raz to wszystko im się należy za free.
fail mial byc gif
Witam. Widze duze hype na tą gre. pogralem troche na ruskim doslownie 1h i tak sobie mysle skd ten hype? w prawdzie mam lapka procek i3 6gm ram karta 2gb i niby jakos sobie ustawilem nawet na najnizesze na tej wersji RU ale i tak te ruchy postaci itp to takie drewno ;o. nwm moze zle cos ustawilem bo nie znam rosyjskiego ale chyba z optymalizacja to tam slabo chyba ze ta gra po prostu tak wyglada.
jak u was ma sie ta cbt i opb na RU czy waszym zdaniem tez te postacie chodza jak by z kolkiem w tylku? dziwi mnie to bo np. w tere gram na NORMAL a tu "niby" na najslabszych ust gra wyglada jak gry z 2002roku.
Procek Intel Core i3 4005U 1.7
6 gm ram
dysk 1 tb
windows 10
karta 2gb
nie ma tragedi a gra wyglada jak Aion dla biednych....
Moze to przez to ze gralem na wersji RU i nie moglem sie polapac w ustawieniach ? czy po prostu ta gra ma grafike z 2k12 ale jest bogata w kontent ?