Quaku nawet nie chce mi sie tego czytac bo piszesz jak potluczony (i chyba enter ci sei zepsul). Jakie top gildie odeszly z gry bo na EU nie widzialem zeby ktoras robila ragequita?
Jak z tym Revelation
To pokazuje ze nie masz zielonego pojęcia jak wygląda sklep w grze i pieprzysz głupoty na podstawie nieprawdziwych informacji. Nie ma co z ignorantem sie kłócić.
Ok, fakt o inne scrolle mi chodzilo
Quaku nawet nie chce mi sie tego czytac bo piszesz jak potluczony (i chyba enter ci sei zepsul). Jakie top gildie odeszly z gry bo na EU nie widzialem zeby ktoras robila ragequita?
Ok, ok.
Wroce po miesiacu i zobacze jak dalej wyglada reddit/p2w topici itd. Do tego czasu pozwole Wam pisac, bo bronicie tego p2w jak nie wiem co, wiec poczekam i sie odezwe w tym rak topicu.
p.s
powinni wam za to placic.
p.s
Ja na prawde nie dziwie sie tym firemkom co wydaja f2p p2w gry, doja graczy jak krowy - a oni jeszcze sami bronia ze nie nie p2w nigdy w zyciu...
Przecież tu wiekszość ludzi się cieszy, że może za darmo pograć w gierke...
Może jeszcze mi powiecie że wolicie taki system niż jakby był p2p za 10$ i tylko kosmetyczne rzeczy w IS.
Kto broni f2p "p2w"?
Darmozjady co żadnej kwoty by nigdy nie wpłaciły, wolą grindzić 8h za równowartość 5€ z IS.
Donatorzy którzy na p2p byli by mięsem do bicia, a tak za kilka stówek miesięcznie mogą rozganiać "darmowych" na lewo i prawo.
I nie jest to zarzut tylko do RO, bo obecnie 90% f2p tak wygląda.
Dobra po otrzymaniu wielu whisperów i plotek czy "Anonymous" pojawi się w RO.
Odpowiadam, że nie, nie ma takich planów obecnie.
Dwa po poczytaniu reddita i obejrzeniu filmu, który podał "Quaku"
Stwierdzam, że może stworze konto w przyszłości i po prostu zdotuje aby nadgonić, niż pchać się teraz przez stada lemingów na spotach.
A tymczasem peace i czekam na recenzje po miesiącu gry.
No chyba, że gra padnie po miesiącu...
Ciekawe czy przyjdzie nam czekać tylko godzinę czy może więcej ;p
No name ktory probuje zrobic z siebei gwiazde Szczerze niezle sie usmialem czyatajc "po otrzymaniu wielu..." ... To ja napisze moze tak .. Wybaczcie ale po otrzymaniu miliona pm ( tak dokaldnie sam liczylem razem z moim kotem ) z prosba ba blaganiami aby zagral w gre i olsniewal swoja zajebi.. serwery oraz graczy + do tego pieniezna dotacje od samych tworcow gry ( 10k$) stwierdzam ze ulegne waszym namowa i spelnie wasze marzenia !! Zagram w RO ... Teraz @Emergence musisz wymyslec cos lepszego bo twoej gwiazdorzenie wyglada slabo
A co wy tu casualom tłumaczycie zrobią sobie za 100 ojro donate i będą was orać na zamkach. I dalej będą bronić tego P2W bo ja nie mam czasu siedzieć po 24/7 żeby być prosem.
Masz rację casuale to ścierwo płacą za bycie pro $ ja jednego szweda zapytałem się o adres w Drakesangu bo chcę zobaczyć czy w realu też kasa mu pomoże, gnój podał adres Hipermarketu. To wysłałem tam próbki materiału wybuchowego i napisałem że mają 4 miesiące na znalezienie tego sk***ysyna. A jak nie to za... bombę na sklepie i ten degenerat będzie miał krew na rękach, i wtedy kasa mu nie pomoże. Złapali mnie bo był monitoring nad skrzynką pocztową, dostałem śmieszny pobyt ponowny w psychiatryku.
A mi gierka bardzo przypomina TERĘ i w związku z tym, na pewno w nią zagram jak tylko wyjdzie. Będę grał Vanguardem bo Lancer z TERY jest moją ulubioną postacią
Kurde gram kilka godzin i jest w tym coś co ja lubię a więc kustomizacja, masa skinów, mountów i masa skrzydeł które wyglądają po prostu bajecznie, jest co zbierać
Nie wiem jakie będą ceny waluty do cash shopu jak wystartuje obt ale na chwilę obecną zarobiłem tyle golda, że mogę sobie kupić 3 kostiumy z cash shopu, lub ostro podbić ekwipunek. Gdzie to wasze p2w hejterzy? :<
Jak kupić kostiumy za golda? i czym ulepsza się itemy na + 1, 2 itd
kosia tak było w każdej dosłownie w każdej grze na początku jest tanio (pierwsze 2 tygodnie), później ostro wszystko idzie do góry.
Póki co graja płacący, zobaczysz co będzie jak wejdą darmozjady i wzrośnie popyt , poza tym zobacz ile ty czasu spędzasz w grze,a ile przeciętny kowalski mający 2-3h gry dziennie.
Martwi też liczba oglądających na streamach (twitch) wczoraj w godzinach wieczornych koło 120 osób oglądało tylko
Nie wiem jakie będą ceny waluty do cash shopu jak wystartuje obt ale na chwilę obecną zarobiłem tyle golda, że mogę sobie kupić 3 kostiumy z cash shopu, lub ostro podbić ekwipunek. Gdzie to wasze p2w hejterzy? :<
Poczekaj az do gry wejda f2p gracze ... Na chwile obecna masz osoby ktore wydaly kase na gre wiec logicznie maja konta premium , maja fashe za friko , inne bonusy za foundera . Kiedy wejda cebule dopiero zaczne sie wykupywanie itemow z IS . Wiec pisanie teraz o cenie nie ma totlanie sensu keidy gra nie jest dospetna dla wszytskich ...
Poczekaj az do gry wejda f2p gracze ... Na chwile obecna masz osoby ktore wydaly kase na gre wiec logicznie maja konta premium , maja fashe za friko , inne bonusy za foundera . Kiedy wejda cebule dopiero zaczne sie wykupywanie itemow z IS . Wiec pisanie teraz o cenie nie ma totlanie sensu keidy gra nie jest dospetna dla wszytskich ...
Dlatego korzystam poki moge
A wiec jutro open beta ?
w Poniedziałek
Odnoszę wrażenie, że osoby które tak narzekają na to p2w nawet nie znają cen z shopa / przelicznika aurumów na euro-zł.
Tak, kostiumy są zdecydowanie najdroższą częścią i uwaga, nie dają żadnych statystyk, szok i niedowierzanie.
nie chodzi o przelicznik tylko F2P :), ja tam za gra nie przepadam, ale aktualnie nie mam w co grać i póki będę grał zamierzam ładować te 50 zeta na miecha, aby jako tako to szło, mam nadzieje, że dam rade przebrnąć te pierwsze 40 lvli ponownie XD