Jak zacząć grę

Witam chciałbym zacząć gre na globcu chciałbym się dowiedzieć jeżeli założył bym konto w Niemczech nie będe miał problemu z zakupem premium czyli 30 dnich ; d

Czy to wystarczy do startu gry i czy dostane 30 dni gry?

http://www.keye.pl/games/product/id/79/World-of-Warcraft-World-of-Warcraft-+TBC-+-WOTLK

Przeczytałem chyba wszystko co było możliwe ale nie mogę znaleść tego battlechesta

Jeżeli kupił bym tą wersje powyżej + raf będą jakieś problemy??

Dziękuje i pozdrawiam

Kupujesz battelchesta dostajesz podstawkę plus dwa dodatki plus 30 dni free

Tworzysz konto na Niemcy potem kupujesz rafa na 60 dni 20 zł i grasz sobie bez żadnych problemów

Czy to jest ten battlechest?

http://www.keye.pl/games/product/id/79/World-of-Warcraft-World-of-Warcraft-+TBC-+-WOTLK

jeżeli nie mógł by mi ktoś podać link do aukcji?

Tak.To jest battlechest ;)

w tym battlechest są 30 dni grania?

Jeżeli założyłem sobie konto starter to mogę użyć ref? czy już nie zadziała??

Jeżeli kupie battlechesta również będę mógł użyć refa?

ta gra jest za***ista niczym czsciutki kibelek

warn_ico.png
Warn za SPAM. - crracked

Jeśli zarejestrowałeś już konto np. na Polskę. To nie ma możliwości zmiany. Więc moja propozycja jest taka, byś stworzył sobie nowe konto, zarejestrowane np. na Niemcy. W wyniku tego, będziesz mógł korzystać z RAFa, a dodatkowo za załadowanie rafa, dostajesz mounta + dodatek cata, a więc zostaje Ci tylko do kupienia Pandaria :)

@2UP

Tak w "skrzyni" jest 30 dni grania :)

Konto mam założone na Niemcy :>

Chodzi mi to jak kupie battlechesta + 30 dni bonusowo za kupno , czy będe mógł użyć tego refa ?

Oczywiście, że będziesz mógł :)

Jak możesz napisz na moje gg 45788662. Wytłumaczę Ci co i jak,. I mam dla ciebie fajna ofertę, która zwie się RaF. Jak zdecydujesz się na WoW to służę pomocą, również finansową.

Jak to upgrade do cata? Kupie rafa majac tylko battlechesta na np. 60 dni i od razu dostane cataclysma? Czy trzeba to w jakis inny sposob robic?

Jak to upgrade do cata? Kupie rafa majac tylko battlechesta na np. 60 dni i od razu dostane cataclysma? Czy trzeba to w jakis inny sposob robic?

Kolega wyżej się pomylił, darmowe cata przysługuje tylko promocji SoR. Masz już kupiony battlechest? Albo lepsze pytanie, masz konto starter czy battlechest? Jak chcesz możemy pograć z RaF (3 razy większy exp)

@UP

Właśnie to pisałem. Muszę się przyznać do błędu, RaF nie daje Cata, daje go tylko SoR.

Mam zamiar kupic wszystkie dodatki naraz, czyli te complete edition czy jak mu tam, ale nie wiem jeszcze kiedy.

Mam zamiar kupic wszystkie dodatki naraz, czyli te complete edition czy jak mu tam, ale nie wiem jeszcze kiedy.

Jak możesz napisz na gg.

Witam chciałbym zacząć gre na globcu chciałbym się dowiedzieć jeżeli założył bym konto w Niemczech nie będe miał problemu z zakupem premium czyli 30 dnich ; d

Czy to wystarczy do startu gry i czy dostane 30 dni gry?

Przeczytałem chyba wszystko co było możliwe ale nie mogę znaleść tego battlechesta

Jeżeli kupił bym tą wersje powyżej + raf będą jakieś problemy??

Dziękuje i pozdrawiam