Jak zacząć krok po kroku? Pomoc

Witam.

Chciał bym się dowiedzieć jak zacząć grać krok po kroku? Ściągnąłem instalke, gra się zainstalowała i pobrała, zachęciło mnie iż przeszła na model f2p a wcześniej grałem w WoW'a. po zrobieniu konta pograłem trochę wbiłem raptem 6-7lvl (być może) i wyskoczyła mi ikonka "Free" gdzie musiałem się zarejestrować, nie dało się użyć konta obecnego więc podałem innego e-maila i coś się ruszyło, lecz gdy wchodzę do gry zaczynam od początku... Pomyślałem że nie sprawi to większego problemu i zacząłem od nowa. teraz mam 9lvl i exp dalej nie idzie bo z tego co się doczytałem to "muszę się zarejestrować"?

Co mam zrobić by grać f2p jak się da?

Czy muszę jednak kupić abonament?

Bardzo bym prosił by mi ktoś tą sytuację wytłumaczył.

Może grasz jako guest.

W launcherze logujesz się na swoje dane?

I chyba w tym jest problem. To jak nie grać jako guest? Bo włąsnie po zdobyciu expa w chwili obecnej jest napisane że osiągnąłem maksymalny lvl jako gość.

Przełączyć w launcherze? :lol:

Nie mam pytań... Wielkie dzięki :)

Działa tylko straciłem właśnie tą postać z 9lvl ale da się nadrobić.

Witam.

Chciał bym się dowiedzieć jak zacząć grać krok po kroku? Ściągnąłem instalke, gra się zainstalowała i pobrała, zachęciło mnie iż przeszła na model f2p a wcześniej grałem w WoW'a. po zrobieniu konta pograłem trochę wbiłem raptem 6-7lvl (być może) i wyskoczyła mi ikonka "Free" gdzie musiałem się zarejestrować, nie dało się użyć konta obecnego więc podałem innego e-maila i coś się ruszyło, lecz gdy wchodzę do gry zaczynam od początku... Pomyślałem że nie sprawi to większego problemu i zacząłem od nowa. teraz mam 9lvl i exp dalej nie idzie bo z tego co się doczytałem to "muszę się zarejestrować"?

Co mam zrobić by grać f2p jak się da?

Czy muszę jednak kupić abonament?

Bardzo bym prosił by mi ktoś tą sytuację wytłumaczył.